21
Η Σιντορέλα νικήτρια NEXT TOP MODEL 2011, κατάφερε να αφήσει πίσω της, την Έλενα, την Ευαγγελία και την Ιωάννα. Η Ευαγγελία αναδείχθηκε δεύτερη, ενώ η πλέον απογοητευμένη ήταν η Ιωάννα -ένα απ’ τα υποτιθέμενα φαβορί- καθώς κάποιοι άνθρωποι από το χώρο της μόδας, λόγω της ομοιότητάς της με την Βίκυ Καγιά, είχαν σπεύσει να την χρίσουν διάδοχό της. Από την Αλβανία, η 17χρονη Σιντορέλα δήλωσε πρόσφατα πως δεν ντρέπεται για την πατρίδα της και την καταγωγή της.Στο τελευταίο επεισόδιο, τα κορίτσια ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να περάσουν από casting για την τουρκική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, αλλά και για να γνωρίσουν τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή της Τουρκίας, Ατζούν! Μία από τις κοπέλες θα συμπαρουσιάσει μαζί του ένα φιλανθρωπικό show.Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, τα κορίτσια ποζάρουν μπροστά στο φακό του Δημήτρη Σκουλού. Η τελευταία δοκιμασία πριν την ανάδειξη του Next Top Μοdel είναι το Fashion Show του Χριστόφορου Κοτέντου. Τα κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, θα κάνουν πασαρέλα μπροστά σε κριτές και κοινό.
Δείτε πως θα εμφανιστούν τα κορίτσια:

ΕΛΕΝΑ
ΕΛΕΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ
ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ
ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Μα ειναι δυνατον νεχτ τοπ μοδελ 2 η σιντορελα, εκει στον αντεννα τι κανετε για χαζες μας παιρνατε, με το ζορι νικητρια μια που δεν το αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo re cindy.ilikrina sou aksize...omorfi,freskia me fwtogenia k kinisi eksisou kali.Kai i evagellia kali itan alla fenotan poli pio megali apo tin ilikia tis k giafto den pire ton titlo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ι ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ εγώ προσωπικά προτιμώ την Έλενα, την οποία και θεωρώ πανέμορφη και μακράν καλύτερη από τις υπόλοιπες...Ίσως δεν κέρδισε επειδή τόσο η ίδια, όσο και η Ευαγγελία, ήταν στο ίδιο στιλ με την Σεράινα, δηλαδή καστανή.Τέλος πάντων, πάει και αυτό.Υ.Γ.:Η Σεράινα δεν κατάγεται από την Αλβανία.Η Σεράινα είναι μισή Ελληνίδα (εκ Σητείας Κρήτης) και μισή από την Ελβετία...Το είχαν πει οι ίδιοι οι κριτές(πιο συγκεκριμένα ο κ. Χάρης Χριστόπουλος) όταν την είχαν πρωτοδεί στις αρχές του περσυνού Next Top Model.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afou h ellada re paidia dn exei wraies gunaikes gt na mn to parei alvanida tourkala k elvetida ..eleos pia me ton ratsismo sas !!! exete meinei 2000 xronia pisw zwa !! alla pisteuw autoi oi anthrwpoi tote itan polu pio brosta ap oti eiste eseis...ksupnhste giati k eseis polu suntoma metanastes 8a eiste opws paei h xwra sas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα οτι και να γινει σε αυτη την χωρα παντα κατι αλλο θα μας φταει...τι να κανουμε παιδια που η σιντορελα ειναι αλβανιδα...ζει εδω μεταξυ μας,και να σας πω και κατι αλλο δεν ακουσα κανέναν να βρίζει τον σωτήρη νίνη που έπαιξε με την εθνικη μασ και εγινε ενας σταρ αλλα ξεχασα είναι άλλο ο νίνης η ο πύροσ δήμασ η δεν ξερω ποιόσ άλλοσ. όταν ο πυροσ δήμας έφερε το χρυσό λέγαμε όλοι πω πω ο ελληνάρας δεν άκουσα κανέναν να πει ο αλβανός γτ όμως? ας κοιτάξουμε τα χάλια μας και ασ μην είμαστε ρατσιστέσ. ενα μεγάλο ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OSO GIA THN KOPELA POU LEEI THN SINTORELA AGGOURI THN PROKALO NA PAREI MEROS STO EPOMENO NEXTTOP MODEL GIA NA DOUME POSO MEGALUTERO AGGOURI EINAI AUTH. ELEOS KATINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. popo xekoliste me to apo pou einai!!! anthrwpos einai kai auth kai to axize eixe sarwsei stis dokimasies einai kai kouklara aeinte bravo komlexikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποια κουκλαρα βρε αστιγματισμο εχεις; ποντικι ειναι, καλα την λενε ετσι, αλβανικο ποντικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxaxa...na sas pw kati...h sintorela einai apla ena gluko koritsaki pou otan perpataei ta podia tis stravwnoun kai exei lordwsi...!!ante mwre....psono17xrono einai kai tipota parapanw.....hrthe h alvania na mas dei3ei tin omorfia tis..!ante xeste mas re..!!h euaggelia a3ize...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΓΡΑΜΜΑΤΟ ΝΕΧΤ ΤΟΠ ΜΟDEL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ NTM! NTΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω πως η Έλενα το άξιζε αλλά τι να κάνουμε τώρα ο καθένας με τα γούστα του.Και αντεί να κάθεστε να βρίζετε το Nex Top Model πρέπει να το βλέπετε γιατί κάποια μέρα μπορεί να γίνετε εσείς το επόμενο Nex Top Model.Καταλάβατε?Τέλος πάντων εγώ για άλλο λόγο σας γράφω αυτό το γράμμα.Στο χωριό Ροδίτη που είναι ένα απο τα ομορφότερα χωριά εγώ και οι φίλες μου θα η Σαββίνα και η Γεωργία που θα κάνουν την Pia και την Katerina θα χορέψουμε το Las Divinas και επίσης θα ξεφαντώσουμε στο παιχνίδι.Τώρα όμως πρέπει όπιο παιδάκι θέλει να έρθει σε αυτό το πάρτι θα πρέπει να ξέρει που και πότε θα γίνει το πάρτι λοιπόν ξεκινάμε πρώτα με το που θα γίνει θα γίνει στην κληματαριά σε μια ταβέρνα δίπλα απο την ταβέρνα θα υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ που θα γράφει[Το μπακάλικο της γειτονιάς]αν χαθείτε ρωτήστε μερικούς κατοίκους εκεί γύρω θα τους ζητήσετε να σας δείξουν που είναι η Κληματαριά.Ωραία μέχρι εδώ τώρα θα σας πούμε πότε είναι θα γίνει 17 Ιουνίου του 2011 και ώρα 10 το πρωί.Α!Και ξέχασα να σας πω ότι η είσοδος είναι μόνο 2 ευρώ επίσεις αν κάποιο παιδάκι θέλει να πάρει νερό πατατάκια κ.λ.α. μπορεί ελεύθερα να πάρει.Καλή διασκέδαση!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. bravo re sidi!!!!to aksize!!!eixe sarosei se oles tis dwkimasies kai evgene panta kali stis fwtografies!!!kai opoios eipe oti einai kai afti anthropos kai den exei simasia i katagwgi tis exei APOLITO dikio!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paidia ego simfono me to apotelesma.Sintorela itan i kaliteri.Sintorela best for ever!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mhn thn vrizete re...afou an den htan h kaluterh oi krites den 8a thn protimousan kai 8a eixan vgalei kapoia allh..!!kai epeidh einai alvanida egine kai tipota..??paradexteite to oloi re oti htan h kalyterh den sas ftaiei auto alla o ratsismos pou sas katexei.......poia na evgazan thn evagellia pou eixe stravh muth kai emoiaze 10 xronia megaluterh..???thn elena pou den ekane tipota..??h thn iwanna pou htan kodh kai se ka8e fotografish eixe to idio vlema..??h SIDORELA eixe olo to paketo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ξαδερφες μου(Σιντι και Brenda)ειναι ΘΕΕΣ!!!Εεε!Μου μοιαξαν τα κοριτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ax aliuia jaderfes soy einai ................se pistecame tora aaaa! kai den mao les esi apo poy ise apo alvania i apo italia eeeeee kira omorfi.

      Διαγραφή
  18. εμενα μου αρεσε τρελα η ελενα!!!!!!!!! και η σιντορελα αλλα δεν με ενοχλει που ειναι απο ξενη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή