0
Ελληνικοι Υποτιτλοι Diamantia kai erotas MEGA Episodes Bolum kara para ask greek subs Ομέρ Ελίφ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ Επεισόδια ellinikoi ypotitloi.
ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Περιγραφή: Η νέα δραματική σειρά, «Διαμάντια και 'Ερωτας», έρχεται στο Mega. Μια ιστορία μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Καταιγιστική δράση, αστυνομική πλοκή και αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, σε μία σειρά που κόβει την ανάσα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό: Engin Akyrek (από τη «Φατμαγκιούλ») και Tuba Büyüküstün (από το «'Ενα αστέρι γεννιέται»).
Ο αστυνόμος Ομέρ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Σιμπέλ. Η πανέμορφη Ελίφ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Οι δρόμοι του Ομέρ και της Ελίφ θα διασταυρωθούν με τον πιο τραγικό τρόπο, όταν ο πλούσιος πατέρας της Ελίφ θα βρεθεί δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, ενώ στο διπλανό κάθισμα είναι νεκρή και η αρραβωνιαστικιά του Ομέρ, η Σιμπέλ. Πώς βρέθηκαν μαζί τα θύματα, ποιος τους σκότωσε και γιατί; 'Ενα ανατρεπτικό κουβάρι αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται για την Ελίφ που θα αναθεωρήσει για πολλά πράγματα στη ζωή της. Ξέπλυμα χρήματος, παράνομα διαμάντια, η χρεωκοπία της οικογένειάς της και η απαγωγή ενός πολύ δικού της ανθρώπου θα την αναγκάσουν να συνεργαστεί με τον μοναδικό άνθρωπο που φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις έρευνες, αλλά και πάντα δίπλα της, τον Ομέρ.
Δράση, σασπένς, αγωνία και ανατροπές στη νέα καθημερινή σειρά του Mega που θα προβάλλεται από τις 7 Ιουλίου καθημερινά στις 7.00 μ.μ.
DIAMANTIA KAI EROTAS PROTO EPEISODIO 1 VIDEO
DIAMANTIA KAI EROTAS TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO





Δημοσίευση σχολίου