1
Το Kara Para Ask greeek subs (Διαμάντια και έρωτας) είχε το καλύτερο τέλος της σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, μια άλλη σειρά θα είχε χρησιμοποιήσει το θέμα της σχέσης για 13 επεισόδια. Η σχέση του Ömer και Elif έφθασε στην κορύφωσή της.
Εκτός από το γεγονός ότι η Τούμπα Büyüküstün και ο Engin Akyürek πραγματικά ταιριάζουν μεταξύ τους σαν ζευγάρι στη σειρά, ταιριάζουν μεταξύ τους και σωματικά.Και δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά και η αποκάλυψη του δολοφόνου συγκλόνισε τους θεατές.Φαίνεται πως κανείς δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο ψυχοπαθής Tayyar αποδειχθεί ως ο πιο ηθικός χαρακτήρας.
Το πιο εκπληκτικό τέλος σεζόν ήταν του Κara Para Ask (Διανάντια και έρωτας). Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν μάθαμε ποιος είναι ο δολοφόνος. Η αρμονία μεταξύ Engin Akyürek και Tuba Büyüküstün είναι ο λόγος που η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους θεατές. Το Κara Para Ask (Διανάντια και έρωτας) ήταν η καλύτερη νέα σειρά της χρονιάς.
Διαμάντια και έρωτας επεισοδιο 23

Διαμάντια και έρωτας επεισοδιο 24

Διαμάντια και έρωτας επεισοδιο 25

Διαμάντια και έρωτας επεισοδιο 26

Sezon Finali

Δημοσίευση σχολίου

  1. nai!! eida prin ligo to epeisodio to teleutaio sto mega k sokaristika! an k stin arxi kati mou vrwmouse me ton aderfo tou omer, san n min ithele n ginoun ereunes alla oso pigainan ta epeisodia to kalipse poli kala k to ksexasa teleiws auto to simeio! i seira ksereis an tha sinexistei sto mega i tha tin kopsoun k autin? i season 2 exei provlithei tourkia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή