0


Τρελή οικογένεια επεισόδιο 5 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5 treli oikogeneia
Ο Γιάννης θα θελήσει να παρευρεθεί σε ένα γάμο που θα γίνει στο χωριό, όπου είχε γεννηθεί στα Πηγαδούλια Ηπείρου. Όταν όμως θα γυρίσει από το χωριό φαίνεται θα έχει μια πολύ μεγάλη μελαγχολία. Φαίνεται ότι είχει νοσταλγήσει την πατρίδα του και θέλει να επιστρέψει πίσω. Η Αλέκα ούτε καν θέλει να ακούει κάτι τέτοιο και παίρνει την απόφαση μαζί με τις κόρες της, να τον κάνουν να νιώσει λίγο καλύτερα και να φέρουν το χωριό στο σπίτι του. Η Ρωξάνη με τη σειρά της κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να προξενέψει την Μαργαρίτα με έναν φίλο της. Δυστυχώς όμως ο φίλος της θα αποδειχθεί ότι κουβάλαγε κουσούρια και η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση ότι είναι καιρός να κατεβάσει κάπως τις απαιτήσεις που έχει από τους άντρες. Ο Γιάννης θα τους καλέσει όλους, ώστε να πάνε και να βγάλουν μία φωτογραφία με ποδοσφαιρικές μπλούζες σαν την ομάδα « ομάδα Αλατζά ». Έτσι έκπληκτος καταλαβαίνει ότι στην ομάδα πλέον θα περιλαμβάνεται επιτέλους και αυτός. Έτσι λοιπόν θα φωτογραφηθεί και αυτός με μεγάλο ζήλο, αλλά στο τέλος θα καταφέρει να θυμώσει για ακόμα μία φορά τον πεθερό του...
Τρελή οικογένεια επεισόδιο 6 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6 treli oikogeneia
H Μαργαρίτα μαζί με τον πρώην άνδρα της τον Στάθη βρίσκουν την ευκαιρία ώστε να εξασκήσουν το μεγάλο ταλέντο τους στην υποκρισία. Έτσι λοιπόν όταν θα είναι μόνοι τους θα έχουν έναν άσχημο καυγά, αλλά όταν θα βρίσκεται κάποιο μέλος της οικογένειας εκεί πέρα θα δείχνουν αγαπημένοι. Έτσι λοιπόν φαίνεται να το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία αυτό που κάνουν, αφού φτάνουν στο σημείο να δίνουν μαθήματα. Η γοητευτική νταντά που έχουν τα δίδυμα έρχεται στο σπίτι για πρώτη φορά και αυτός που θα την υποδεχτεί είναι ο Ρίκο. Φαίνεται όμως το αθώο φλερτ που θα υπάρξει θα καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο, καθώς η Ρωξάνη βρίσκεται εκεί και θα τον πιάσει στα πράσα να κάνει μια πράξη που δεν θα είναι αυτό που στο τέλος θα νομίζει. Η Μαργαρίτα μαζί με την Ρωξάνη θα καταφέρουν και θα ανακαλύψουν πολλά αντικείμενα από την αγαπημένη τους παιδική ηλικία και αρχίζουν να θυμούνται τις μέρες που είχαν στο παρελθόν σαν παιδιά. Έτσι λοιπόν το σύντομο ταξίδι τους στις αναμνήσεις φαίνεται ότι θα καταλήξει σε έναν άσχημο καυγά και σε ένα άσχημο ξύλο που θα φέρει δάκρυα.
Τρελή οικογένεια επεισόδιο 7 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7 treli oikogeneia
H Ρωξάνη παίρνει την απόφαση να φτιάξει κάπως τις σχέσεις που έχει μαζί με τον Ρίκο και θα πάει να αντιγράψει μια κίνηση και μια σκηνή μέσα από την περιβόητη ταινία « εννιάμισι εβδομάδες ». Έτσι βλέπουμε το όλο σκηνικό να παίρνει φωτιά, αλλά από ότι φαίνεται το καυτό γάλα στο μπιμπερό των διδύμων θα τους στείλει για ακόμα μία φορά στην εποχή των παγετώνων.Παράλληλα συναντούμε και τον Αντώνη να επιστρέφει από την προπόνηση χτυπημένος.Η Μαργαρίτα δείχνει να αγανακτεί με αυτό που βλέπει και παίρνει την απόφαση να πάει να συναντήσει τον προπονητή του γιου της και να έχουν μία σοβαρή κουβέντα. Τα πράγματα όμως στην πορεία θα αλλάξουν, αφού ο γοητευτικός προπονητής του παιδιού της ο περιβόητος κύριος Μικελίδης θα καταφέρει και θα της δείξει μία κάπως διαφορετική οπτική που έχει το άθλημα. Η Χλόη καταφέρνει και παίρνει μία παρτίδα από τον παππού της στο σκάκι και αμέσως, όλοι στην οικογένεια καταλαβαίνουν ότι ο αρχηγός μέσα στο σπίτι δεν ξέρει να χάνει με τίποτα. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Φάτσα να καταφέρνει και να μην χάνει καμία ευκαιρία, ώστε να είναι αυτός ο επόμενος Ρόμπερτ ντε Νίρο μέσα στον ρόλο του Άρη Μικελίδη ο Δημήτρης Μενούνος.

Δημοσίευση σχολίου