0


ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32 OI SYMMATHITES EPISODIA

Οι συμμαθητές επεισόδιο 30 Oi symmathites,
Ο Ανδρέας δεν το βάζει κάτω και θέλει πάση θυσία να κάνει την πρόταση γάμου στη Μαριλένα, ενώ λέει στο Φριντομ πως ονειρεύεται τη στιγμή που αυτή θα του πει, ναι… Η Τατιάνα εξακολουθεί να ονειρεύεται τον Αριστείδη και θέλει να τον συναντήσει για να του το πει. Το πρώην ζευγάρι συναντιέται και αυτή του ζητά να τη συγχωρέσει. Αυτός της λέει πως την έχει συγχωρέσει και πως η συνείδηση της είναι αυτή που δεν την αφήνει ήρεμη. Ο Ανδροκλής βλέπει τον αδελφό του να συμπεριφέρεται τρυφερά στη Ντίνα και ετοιμάζεται για την άφιξη του.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 31 Oi symmathites,
Ο Ανδρέας δέχεται τη βοήθεια του Παύλου και του γιου του για να ετοιμάσουν την πιο ρομαντική πρόταση γάμου. Ο Παύλος είναι αυτός που θα πάρει το δαχτυλίδι από την Ίριδα. Η Ίριδα του λέει πως θα πάρει το δαχτυλίδι μόνο εάν τη φιλήσει. Ο Ανδρέας πιάνει στο σπίτι τον αστυνομικό με τη Σεσιλια και αυτή λέει ψέματα πως ο αστυνομικός της επιτέθηκε. Ο αστυνομικός παρακολουθεί τον Άρη. Ο Άρης περιμένει τη Μπέτυ και τότε εμφανίζεται ένα μαύρο αυτοκίνητο και γρήγορα η Μπετυ τον τραβά στο πίσω κάθισμα.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 32 Oi symmathites,
Ο Ανδρέας βρίσκεται στο εστιατόριο και λέει στο μετρ που να κρύψει το δαχτυλίδι. Το ζευγάρι συζητά ενώ ξαφνικά αρχίζουν περίεργα πράγματα. Η Ίριδα και ο Αριστείδης κάθονται στο πιο δίπλα τραπέζι και αυτός αγχώνεται για το πώς θα κάνει την πρόταση γάμου. Ο Ανδρέας ζητά να φέρουν το γλυκό στο οποίο κρύβεται το δαχτυλίδι, με το σερβιτόρο να πηγαίνει κατά λάθος το πιάτο σε άλλο τραπέζι. Τελικά η πρόταση γάμου γίνεται…

Δημοσίευση σχολίου