0


Μπρούσκο επεισόδια 446-447-448-449-450-451-452 mproysko-epeisodia
Μπρούσκο επεισόδιο 446
Η σύγκρουση Αχιλλέα- Πάτροκλου δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και Αχιλλέας- Σήφης αποφασίζουν να τον παραπλανήσουν, για να πετύχουν τον στόχο τους και είναι οι πρώτοι φορά που οι δυο άντρες είναι ενωμένοι, προκειμένου να αποκαλύψουν τον απαγωγέα της Μελίνας. Η Λουκία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και ο Νικηφόρος δεν φεύγει ούτε λεπτό από δίπλα της, ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να κρύβεται. Η Αναστασία θέλει να παρέμβει ανάμεσα στον πατέρα τους και τον Διαμαντή, για να μη συμβούν τα χειρότερα κι έτσι καταβαίνει με τον Ματθαίο στα Χανιά. Κι ενώ ο Μανωλιός, την πέφτει άγαρμπα σε διάφορες κοπέλες και μαζεύει χαστούκια, η Κωνσταντίνα διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Κίκη κι ότι της λέει ψέματα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Μηνάς και η Δάφνη διαβάζουν τα μαθήματά τους μαζί με τα γνωστά αποτελέσματα. Ο Σηφαλάκης κάνει ένα άγριο σκηνικό εναντίον της Αναστασίας και όλα δείχνουν ότι αυτή η υπόθεση δεν θα έχει καλό τέλος και θα ανοιχτεί βεντέτα…

Μπρούσκο επεισόδιο 447
Η Αναστασία έχει πολύ επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο Κρητικό ιδιοκτήτη αμπελιών γεγονός που θα τρομάξει πάρα πολύ τον Ματθαίο.Παράλληλα την ίδια στιγμή ο Σήφης θα μαλώσει την μικρή του κόρη για την άσχημη συμπεριφορά που έχει απέναντι στην Όλγα. Την ίδια ώρα ο Διαμαντής βρίσκεται στις αρχές και επικαλείται αυτοάμυνα απέναντι στην Λουκία και έτσι η Αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Η Λουκία βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά για καλή της τύχη βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της ο Νικηφόρος.Ο Μανωλιός θα κάνει μια προσπάθεια, ώστε να πάει με κάποια άλλη γυναίκα, αλλά οι προσπάθειες του θα πέσουν στο κενό.Ο Μάρκος μαζί με την Δάφνη ενημερώνουν την Κωνσταντίνα ότι ίσως ο Κίκης να την παρακολουθεί. Οι υποψίες φαίνεται ότι μετατρέπονται στον απόλυτο πανικό, όταν ο Κίκης εμφανίζεται και της υπόσχεται ότι θα περάσει μια νύχτα του γάμου που θα της μείνει αξέχαστη.Την ίδια στιγμή η αδιάφορη στάση που κρατά η Δήμητρα απέναντι στον Νεκτάριο γίνεται η αφορμή, ώστε ο Νεκτάριος να αντιδράσει απέναντι της. Ο Ματθαίος ζητάει από τον Μανωλιό να πάει να οργανώσει μία γιορτή έκπληξη, ώστε όλοι να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αναστασίας. Παρά το γεγονός ότι έχει επενέβη Αναστασία η βεντέτα ανάμεσα στον Διαμαντή και στον πατέρα της Παύλο Γιαννακάκη δεν φαίνεται να καταλαγιάζει με τίποτα. Την ίδια στιγμή ο Σήφης ανακοινώνει στη Μελίνα και στον Αχιλλέα ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει τον απαγωγέα της.

Μπρούσκο επεισόδιο 448
Το ζευγάρι δείχνει να είναι χαρούμενο μαζί με τον Σήφη από την σύλληψη του Γερμανού και πιστεύουν πλέον ότι ο Γερμανός θα αποκαλύψει στην Αστυνομία και τους συνεργούς του.Την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος ζει τον απόλυτο τρόμο, αφού η θηλιά στο λαιμό του έχει σφίξει επικίνδυνα. Ο Νεκτάριος ύστερα από μία κουβέντα που θα κάνει μαζί με την Δήμητρα καταλαβαίνει πλέον ότι το παιχνίδι μαζί με τη γυναίκα του είναι οριστικά χαμένο. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι έχει δυσαρεστήσει πάρα πολύ τον Νεκτάριο.Η Κωνσταντίνο βιώνει την πρώτη νύχτα του γάμου της μαζί με τον νεκροθάφτη σαν ένα άσχημο γεγονός, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν ξέρει ακόμα ότι τίποτα δεν έχει δει! Ένα άσχημο νέο που φαίνεται ότι περιμένει την Κωνσταντίνα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή ανάμεσα σε αυτήν και τον νεκροθάφτη.Ο Μηνάς μαζί με τη Βασιλική παίρνει την απόφαση να αντιγράψουν την ερωτική ζωή που έχει η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα και έτσι μέσα στο καταχείμωνο τρέχουν και αυτοί μέσα στις παραλίες, δυστυχώς όμως με άσχημα και απρόοπτα αποτελέσματα.
Παράλληλα ο Ματθαίος μαζί με τον Μανωλιό στήνουν μία απίστευτη γιορτή για τα γενέθλια της Αναστασίας. Στο σπίτι του Πάτροκλου θα βρεθεί ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα και τον Διαμαντή ύστερα από τι έχει συμβεί με την απαγωγή και η μεταξύ τους συμπεριφορά θα είναι πολύ αμήχανη.

Μπρούσκο επεισόδιο 449
Παρά το γεγονός ότι ο Διαμαντής είναι καθησυχαστικός σχετικά με την έκδοση του Γερμανού απαγωγέα, ο Πάτροκλος δείχνει να είναι πολύ φοβισμένος γεγονός που βάζει σε πολλές υποψίες την Μελίνα αλλά και τον Αχιλλέα.Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Κωνσταντίνας ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο νεκροθάφτης έχει και άλλη γυναίκα και είναι δίγαμος. Ο Παύλος Γιαννακάκης δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτά που του είπε ο Μάρκος σχετικά με τον Νικηφόρο. Το γεγονός ότι η Δήμητρα φλερτάρει μαζί με τον Μάνθο κάνει άγριο θηρίο τον Πάτροκλο γεγονός που το αντιλαμβάνεται αμέσως ο Διαμαντής.Η Αναστασία δείχνει ότι ζηλεύει την Όλγα και κάνει την ζωή του Ματθαίου πιο δύσκολη. Η Όλγα είναι συγκινημένη λόγω του ενδιαφέροντος που δείχνει ο Σήφης για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Η Στεφανία νιώθει πάρα πολύ πληγωμένη όταν θα δει την Όλγα να κοιμάται στο κρεβάτι του πατέρα της.

Μπρούσκο επεισόδιο 450
Ο Μανωλιός βλέπει αναστατωμένη την Κωνσταντίνα και προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί με την διγαμία που έχει ο Κίκης. Ο Κίκης προσπαθεί να δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση στον Μάρκο αλλά και στη Δάφνη, αλλά άθελα του πάνω στην κουβέντα θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τριγμούς. Έτσι λοιπόν ύστερα από τα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί η Μελίνα παίρνει κατάκαρδα το θέμα της απιστίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί με τον Αχιλλέα.Η Αναστασία θα τσακωθεί μαζί με τον αδελφό της όταν η μικρή Στεφάνια θα της κάνει παράπονα σχετικά με την συμπεριφορά του πατέρα της και για την Όλγα. Ο Σήφης όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα και τους επιβάλλει ανοιχτά και όμορφα την Όλγα στη ζωή τους!Πλέον μαθαίνετε το γεγονός ότι η Όλγα περιμένει παιδί γεγονός που θα πληγώσει άσχημα την μικρή κόρη του Σήφη. Ο Διαμαντής δεν ανέχεται τα τσιλιμπουρδίσματα ανάμεσα στον Πάτροκλο και στη Δήμητρα και τους ενημερώνει και τους δύο ότι θα υπάρξουν συνέπειες εάν συνεχίσουν να βλέπονται.Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος γίνεται άγριο θηρίο όταν βλέπει ότι η Δήμητρα προχωράει τη σχέση της με τον Μάνθο και έτσι ο Πάτροκλος παίρνει την απόφαση να τον βγάλει από την μέση.

Μπρούσκο Επεισόδιο 451
Η Αναστασία περνάει όλη την ημέρα των γενεθλίων της έξαλλη με τον Ματθαίο, που δεν της έχει πει «χρόνια πολλά» , ενώ όλοι είναι ενημερωμένοι για την έκπληξη που θα της κάνει το βράδυ. Η γυναίκα του Κίκη, Ελευθερία (Ταμίλα Κουλίεβα) περνάει την ώρα της στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ανύποπτη για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Κίκης, ενώ Δάφνη και Κωνσταντίνα είναι να σκάσουν, καθώς η Κωνσταντίνα φοβάται ότι ξαφνικά θα βρεθεί και στη φυλακή. Ο Αχιλλέας έχει πλέον σιγουρευτεί ότι η Χρυσάνθη και ο Νικηφόρος γνωρίζονται από παλιά και βάζει τον Χρήστο να το ψάξει. Η Στεφανία προσπαθεί να ανακαλύψει με κάθε τρόπο, αν ισχύει αυτό που άκουσε περί εγκυμοσύνης της Όλγας. Η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι πίσω από τον ξυλοδαρμό του Μάνθου κρύβεται ο Πάτροκλος και θυμώνει πολύ μαζί του. Το βράδυ κι ενώ όλοι γιορτάζουν τα γενέθλια της Αναστασίας, εμφανίζεται ο Σηφαλάκης, τραβάει όπλο και την πυροβολεί, μπροστά σε όλους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 452
Με στραμμένη την προσοχή όλων πάνω στην Αναστασία που αιμορραγεί χτυπημένη απ' το όπλο του Σηφαλάκη, εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και το σκάει. Η Χρυσάνθη, σίγουρη πως ο Διαμαντής είναι αυτός που έχει αρπάξει τον θησαυρό απ' το κτήμα, τον πιέζει να το παραδεχτεί. Συγχρόνως ο Νικηφόρος, ζητάει την βοήθειά της, προκειμένου ν' απομακρύνει την Ξένια, προτού γίνει αντιληπτός απ' τη Λουκία. Ο Σήφης τρέχει στο νοσοκομείο όπου μαθαίνει τις δυσάρεστες επιπτώσεις που 'χε ο τραυματισμός της αδελφής του. Η ένταση των τελευταίων ωρών, δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση μεταξύ Μηνά και Βασιλικής, εμπλέκοντας και τη Μελίνα με τον Αχιλλέα. Η Κωνσταντίνα σοκάρεται μαθαίνοντας πως ο Κίκης εκτός των άλλων, της έκρυψε κι ότι έχει 4 παιδιά. Ο Πάτροκλος, τρομοκρατείται βλέποντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, ενώ παράλληλα η σύλληψη του Σηφαλάκη, θα γίνει αφετηρία ενός νέου κύκλου δραματικών γεγονότων.

Δημοσίευση σχολίου