0


Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 51 ragismenes kardies episodia
Τζιχάν Νιιλάρα Γκιουλσερέν Χαζάλ και Οζάν βρίσκονται σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Τζανσού, που βραβεύεται για της επιδόσεις της στην ιππασία. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Οζκάν, αλλά οι άνδρες του Τζιχάν τον διώχνουν κακήν κακώς. Την ίδια ώρα, η Χαζάλ έχει τρελαθεί από τη ζήλια της και προβαίνει σε μια αποτρόπαια πράξη, αφού βάζει φωτιά στο στάβλο και στο αγαπημένο άλογο της Τζανσού. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γκιουλσερέν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Ραχμί, ο οποίος της λέει με νόημα ότι εκμεταλλεύεται τον γιο του.Στο μεταξύ, η Χαζάλ εγκλωβίζεται στις φλόγες και στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά καίει το χέρι της. Φεύγει τρέχοντας, η Γκιουλσερέν τη βλέπει, αλλά η κοπέλα κάνει πως δεν ακούει και εξαφανίζεται στο σκοτάδι. Η Τζανσού είναι σε κατάσταση σοκ από αυτό που της συνέβη, ενώ την επόμενη μέρα ο Οζάν συλλαμβάνεται ως ο κύριος ύποπτος της φωτιάς. Η Γκιουλσερέν, από την άλλη, πάει στο σχολείο να βρει τη Χαζάλ και την ρωτάει αν γνωρίζει πως πήρε φωτιά ο στάβλος αλλά εκείνη της λέει ότι ήταν σπίτι και διάβαζε. Η Γκιουλσερέν πάει να την πιάσει από το χέρι και η κοπέλα ουρλιάζει από τους πόνους. Μετά η Γκιουλσερέν βρίσκει στα σκουπίδια το καμένο δερμάτινο μπουφάν της κοπέλας και σιγουρεύεται πως εκείνη έβαλε τη φωτιά.Το βράδυ η Τζανσού λέει στην Γκιουλσερέν ότι συνελήφθη ο Οζάν για τη φωτιά κι εκείνη σοκάρεται.Ο Τζιχάν ρωτάει την Γκιουλσερέν όταν μένουν μόνοι τους πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρη ότι δεν φταίει ο Οζαν και τον υπερασπίζεται αλλά εκείνη δεν απαντάει και έτσι καταλαβαίνει πως η Γκιουλσερέν ξέρει κάτι παραπάνω. Την ξαναρωτάει και εκείνη βάζει τα κλάματα λέγοντας του ότι το έκανε η Χαζάλ και του λέει πως την είδε να βγαίνει από το στάβλο λίγο πριν τη φωτιά. Τον ικετεύει να μην το πει σε κανέναν γιατί αν το μάθει η Ντιλαρά δεν θα την συγχωρέσει ποτέ και κατηγορεί τον εαυτό της. Η Χαζάλ προκειμένου να μην μαθευτεί τι έγινε, προσπαθεί να γιατρέψει το τραύμα της βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 52 ragismenes kardies episodia
Η Ντιλαρά προσπαθεί να διώξει τον Αλπέρ απο τη ζωή της, αλλά εκείνος συνεχεία την απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση εναντίον του από τον Ραχμί. Ομως ο τελευταίος έχει κρυμμένο άσο και τον απειλεί με το βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί τον Τζιχάν. Την επόμενη μέρα ο Τζιχάν πάει βόλτα με τη Χαζάλ κι εκείνη του παραπονιέται για την Τζανσού ότι είναι σε όλα καλύτερη και ότι εκείνη δεν την υποστηρίζουν ποτέ…Ο Τζιχάν της λέει ότι την αγαπάνε εξίσου αλλά η Χαζάλ δεν το καταλαβαίνει και δείχνει την ζήλια της προς την Τζανσου.
Στο μεταξύ, ο Οζκάν που δεν γνωρίζει τίποτα, πάει να βρει την Τζανσού, αλλά εκείνη τον διώχνει θεωρώντας τον υπεύθυνο για το θάνατο του αλόγου της. Καθώς ο Οζκάν πάει πίσω της, ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.Χωρίς να έχει πάθει κάτι σοβαρό, επιστρέφει στο σπίτι μαζί με την Τζανσού. Όταν ο Τζιχάν το μαθαίνει πάει αμέσως να την πάρει από εκεί. Το βράδυ η Χαζάλ ανεβάζει πυρετό, ενώ η Ντιλαρά βγαίνει με την Τζανάν και της μιλάει για την Γκιουλσερέν.

Δημοσίευση σχολίου