0


Μπρούσκο Επεισόδιο 479, 480, 481, 482, 483

Μπρούσκο Επεισόδιο 479 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόπειρα αυτοκτονίας του Πάτροκλου, γεμίζει ενοχές την Χρυσάνθη που θεωρεί τον εαυτό της αιτία του κακού, ενώ η Άννα φτάνοντας στο νοσοκομείο αντιμετωπίζει μία ακόμη δυσάρεστη κατάσταση. Παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες της Μελίνας και του Αχιλλέα να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Ματθαίος ανυποχώρητος ζητάει διαζύγιο απ' την Αναστασία. Ο Παύλος ενοχλείται από μια τυχαία ανακάλυψη που κάνει για την Λουκία. Η Δάφνη κρατιέται με νύχια και δόντια για να μη πέσει στην αγκαλιά του γοητευτικού Άρη. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, ο Μάρκος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στη Κωνσταντίνα. Οι γκάφες του Μανωλιού εξοργίζουν τον Σήφη, αλλά κι η στάση του Μηνά γίνεται αφορμή για ένα νέο ξέσπασμα της Βασιλικής.. Κι ενώ ο Διαμαντής επιχειρεί μια νέα ίντριγκα βάζοντας στο κόλπο την φίλη της Χέλγκα, Άννα, στο σπίτι του Σήφη φτάνει υπό άκρα μυστικότητα η καλεσμένη του.. από την Κύπρο, που θα είναι μεγάλη έκπληξη για όλους…

Μπρούσκο Επεισόδιο 480 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόφαση της Αναστασίας να κάνει ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Σηφαλάκη, θα σημάνει την αρχή μιας πολύ επικίνδυνης και σκληρής βεντέτας, που θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές όλων των Γιαννακάκηδων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα τους. Ο Αχιλλέας μιλάει ανοιχτά στον Νεκτάριο για την συμμετοχή του Πάτροκλου στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας, ενώ παράλληλα η Άννα αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δήμητρα, για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Η Αλίκη «καρφώνει» στη Μελίνα διάφορα κουτσομπολιά όμως ο Αχιλλέας έχει σύμμαχο τον Σήφη και η κατάσταση ξεκαθαρίζει αμέσως. Η Δάφνη, βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο και προσπαθεί να βγάλει ένα συμπέρασμα σχετικά με τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάρκο, αλλά ένα τραγικό ατύχημα που θα συμβεί στη μικρή Μαρίνα, θα επισκιάσει κάθε άλλο πρόβλημα και θα βυθίσει τους Ματθαίους στην αγωνία.

Μπρούσκο Επεισόδιο 481 MPROUSKO EPEISODIA
Μετά την επίθεση στον Σηφαλάκη, οι Γιαννακάκηδες είναι επί ποδός περιμένοντας αντίποινα. Παρόλα αυτά ο Παύλος δείχνει στην Όλγα το ενδιαφέρον του για την πορεία εξέλιξης της σχέσης της με τον Σήφη κι αναλαμβάνει να «μαλακώσει» την Στεφανία απέναντί της. Το ατύχημα της Μαρίνας επηρεάζει τη Δάφνη κι οι αντιλήψεις της περί «νέου έρωτα» εξαφανίζονται με μιας. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν θ' αντέξει για πολύ ακόμα ο γάμος της, αφού δεν διατίθεται να χαρίσει του Μηνά τον πολυπόθητο διάδοχο που τόσο πολύ επιθυμεί κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει.. την Μεγάλη Παρασκευή!!!. Στο μεταξύ η Αναστασία, κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή, για συμπαιγνία εις βάρος της με τη συμμετοχή του Σηφαλάκη. Μετά από το πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο της Μαρίνας, οι πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις, είναι ένα ισχυρό σοκ για τους Ματθαίους, ενώ η Μελίνα, δεν λείπει λεπτό απ' το πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα, αλλά κι όλης της οικογένειας προσπαθώντας να τους στηρίξει. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, ο Σήφης μαθαίνει έντρομος πως ετοιμάζεται επίθεση κατά της Αναστασίας. Η βεντέτα έχει ξεκινήσει για τα καλά…

Μπρούσκο Επεισόδιο 482 MPROUSKO EPEISODIA
Η βεντέτα ανάμεσα στους Γιαννακάκηδες και τους συγγενείς του Σηφαλάκη, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα πράγματα θα πάρουν σοβαρότερη τροπή, όταν ο ανιψιός του Σηφαλάκη θα πέσει νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το σπίτι της Αναστασίας. Στο μεταξύ, στην Κύπρο, το δράμα των Ματθαίων συνεχίζεται καθώς το ενδεχόμενο να μείνει η Μαρίνα παράλυτη τους έχει τσακίσει όλους, καθώς περιμένουν να περάσει το κρίσιμο 24ωρο για να πάρουν μια απάντηση από τους γιατρούς. Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ και για την έκβαση της εγκυμοσύνης της Μελίνας, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να την πείσει να μείνει στο σπίτι και να μην περνάει όλη τη μέρα στο νοσοκομείο, δίπλα στη Δήμητρα. Η Αναστασία έρχεται κι αυτή στην Κύπρο, για να προστατευθεί από τη βεντέτα και ελπίζοντας ακόμα πως θα μπορέσει να «λυγίσει» τον Ματθαίο. Η Άννα Στρατηγάκη, αφηγείται στη Δάφνη το «σενάριο» που της έχει υποδείξει ο Διαμαντής, σχετικά με τα γεγονότα του παρελθόντος για τη Χέλγκα και τη Χρυσάνθη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 483 MPROUSKO EPEISODIA
Όταν η Μαρίνα αρχίζει ν' αναρωτιέται γιατί δεν αισθάνεται τα πόδια της, η οικογένεια Ματθαίου αποφασίζει να 'ναι ο Αχιλλέας εκείνος που θα της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Ανυποψίαστη η Δάφνη, ότι πίσω από την Άννα Στρατηγάκη κρύβεται ο Διαμαντής, κάνει το λάθος να την φέρει σ' επαφή με τον Πάτροκλο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος, προκειμένου να βγει απ' τη φυλακή, επικοινωνεί με τον Διαμαντή ο οποίος δέχεται να τον βοηθήσει ζητώντας του ως αντάλλαγμα.. το «κεφάλι» της Χρυσάνθης. Ο Ματθαίος, αντιδρά στο να επιστρέψει η Αναστασία στην Κρήτη, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να την αγαπάει, ο εγωισμός όμως δεν τον αφήνει να το παραδεχτεί. Ο φόβος για μία πιθανή αποβολή, δημιουργεί στρες στη Μελίνα κι ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να της τονώσει το ηθικό, βάζοντας στην άκρη το πρόβλημα της Μαρίνας. Το ζευγάρι θα περάσει ένα 24ωρο αφιερωμένο σε ψώνια για το μωρό που περιμένουν! Η αστυνομία καλεί ξανά τον Παύλο, ζητώντας την επιβεβαίωσή του για βεντέτα, την ίδια στιγμή που οι Σηφαλάκηδες ετοιμάζουν μια νέα επίθεση με στόχο αυτή τη φορά.. τον Σήφη!

Μπρούσκο νέα επεισόδια της σειράς 484, 485, 486, 487, 488

Δημοσίευση σχολίου