0


Μπρούσκο Επεισόδιο 555 (169 γ κύκλος), Δευτέρα 23/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Πιστεύοντας ότι ο Σήφης έβαλε σκόπιμα την Άλκηστη να πάρει τη Μελίνα τηλέφωνο, ο Αχιλλέας θέτει νέους όρους στη επερχόμενη συνεργασία Γιαννακάκηδων-Ματθαίων με τους Ιταλούς, όμως παρά τη δυναμική παρέμβαση του Ματθαίου, η δουλειά κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Η Δάφνη επιπλήττει τον Μηνά, καθώς έχει μεταφέρει την είδηση του γάμου του Μανωλιού με απότομο κι άγαρμπο τρόπο στην Κωνσταντίνα, σοκάροντάς την. Η τιμωρία της Δάφνης όμως δεν σταματάει εκεί. Θέλοντας να δώσει ένα γερό μάθημα, του Μηνά, του καλλιεργεί την αμφιβολία ότι μπορεί να είναι.. στείρος. Στην Κύπρο, η παρουσία του Πάτροκλου, στο κτήμα Δημοσθένους, εξαγριώνει τον Αχιλλέα, που δεν διστάζει να του επιτεθεί παρουσία της Χρυσάνθης. Στο μεταξύ, ο Μανωλιός, μετά την άρνηση του Μηνά να τον παντρέψει, ψάχνει αγωνιωδώς για κουμπάρο.. της τελευταίας στιγμής. Ο Σήφης, συναντά ξανά την Άλκηστη, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο ζήτησε να συναντηθεί με τη Μελίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας, βέβαιος ότι η Βασιλική κινδυνεύει απ' τον Ροκάκη, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Χανιά για να την προστατεύσει….

Μπρούσκο Επεισόδιο 556 (170 γ κύκλος), Τρίτη 24/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Η επιμονή του Σήφη να κατακτήσει την Άλκηστη, προβληματίζει πολύ τον Παύλο και την Αναστασία, οι οποίοι φοβούνται τα προβλήματα που θα προκύψουν όταν ανακαλύψει την αλήθεια ο Αλκιβιάδης. Ο Αχιλλέας για να μην ανησυχήσει τη Μελίνα, στήνει ολόκληρη ίντριγκα με τον Ματθαίο, προκειμένου να φύγει κρυφά για τα Χανιά, με σκοπό να φέρει πίσω τη Βασιλική, για την οποία πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα από τον Ροκάκη. Όταν στα Χανιά, θα συναντηθεί με τον Σήφη, η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα και θα πιαστούν στα χέρια δημοσίως.. Η Κωνσταντίνα, απαγορεύει σε όλους να παρευρεθούν στο γάμο του Μανωλιού και τους λέει ότι θα το θεωρήσει προδοσία εκ μέρους τους και έτσι ο Μανωλιός βρίσκει παντού κλειστές πόρτες. Η Δάφνη, μετά από πολλές προσπάθειες και «παγίδες» που στήνει, καταφέρνει επιτέλους να γνωρίσει τον «μυστηριώδη ιππέα» και να εντυπωσιαστεί από την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του….. Η Αναστασία για μια ακόμα φορά λυγίζει και προτείνει στον Ματθαίο να είναι ξανά μαζί.

Μπρούσκο Επεισόδιο 557 (171 γ κύκλος), Τετάρτη 25/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Η Κωνσταντίνα διώχνει τον Μανωλιό, αφού πρώτα εκφράσει την πίκρα της για το άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε. Η Μελίνα, ενημερώνεται από τον ίδιο τον Σήφη, για τον ξύλο που έπαιξε με τον Αχιλλέα, ενώπιον της Άλκηστης και το μεταφέρει αμέσως στον Ματθαίο με σκοπό να επιπλήξει τον αδελφό του. Η όμορφος «ιππέας» που ακούει στο όνομα Μύρος, γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης, η οποία θέλει να λύσει το μυστήριο που τον περιβάλλει με κάθε τρόπο. Παράλληλα, ο Μανωλιός περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία, δείχνει μετανιωμένος για τον γάμο που πάει να κάνει. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις οδηγούν τον Χρήστο στην ανακάλυψη του χαμένου όπλου του.. μέσα στην κατάψυξη κι εξαγριωμένος ζητάει της Αλίκης να χωρίσουν. Ο Σήφης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άλκηστη, ενώ ένα σημαδιακό όνειρο γίνεται αφορμή ν' ανησυχήσει η Αναστασία για τη ζωή του Ματθαίου, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης εξακολουθεί να καίει ακόμα βαθιά. Κι ενώ παρουσία της Αναστασίας, ένας νέος καβγάς στο σπίτι του Σήφη ετοιμάζεται να ξεκινήσει μεταξύ του πρώτου και του Αχιλλέα, ο Μηνάς καταφθάνει αναστατωμένος φέρνοντας άσχημα μαντάτα για τον Μανωλιό!

Μπρούσκο Επεισόδιο 558 (172 γ κύκλος), Πέμπτη 26/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Μανωλιός φέρνει την αναστάτωση στους πάντες, με το που τελειώνει ο γάμος του… Η Δάφνη έχει καταγοητευτεί με τον Μύρο.. και όλο το μυστήριο γύρω από αυτόν που την ιντριγκάρει τόσο που αποφασίζει να τον κατασκοπεύσει.. Η Μελίνα προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο της επίσκεψης του Αλκιβιάδη στο σπίτι τους, αλλά ο Αχιλλέας αντιδρά αφού πιστεύει πως για ακόμα μια φορά όλοι βρίσκουν δικαιολογίες για να καλύψουν τον Σήφη. Από την άλλη ο Σήφης και η Άλκηστης έρχονται πολύ κοντά.. Ο Χρήστος είναι τόσο απηυδισμένος με τα καμώματα της Αλίκης, που της ζητά να χωρίσουν, και παρά τις παρεμβάσεις όλων, ο ίδιος παραμένει ανένδοτος. Η Χρυσάνθη κρυφακούει το ύποπτο τηλεφώνημα του Πάτροκλου με τον μυστηριώδη άντρα και αμέσως ζητά την βοήθεια του Διαμαντή, αφού φοβάται ότι έχει μπλέξει άσχημα. Του Μηνά του έχει μπει για τα καλά ο φόβος της στειρότητας με βάσει το ιστορικό του με την Βασιλική, γι' αυτό και επισκέπτεται έναν γιατρό για εξετάσεις.. Ενώ η Βασιλική με την άρνηση της να πάει στην Κύπρο κινδυνεύει στα χέρια του Ροκάκη που είναι πλέον αποφασισμένος να την κάνει δικιά του…

Μπρούσκο Επεισόδιο 559 (173 γ κύκλος), Παρασκευή 27/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη να ξεμπερδεύει με τον γάμο της, προκειμένου να ζήσουν μαζί αυτή την παράφορη έλξη που ένιωσαν και οι δυο από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους. Ο Αχιλλέας τρώγεται ακόμα με τη Μελίνα σε σχέση με τον Σήφη και ένα «τρομακτικό» όνειρο που θα δει, πραγματικά θα τον φέρει εκτός εαυτού μπροστά στη Μελίνα που το μόνο που κάνει είναι να παίρνει στην πλάκα όλη αυτή την κατάσταση. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να βιώνει τη μελαγχολία του χωρισμού του με την Αναστασία και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, «βγαίνοντας» με μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους. Και ενώ η συμφωνία με του Ιταλούς, έχει μπει σε καλό δρόμο οι Ματθαίοι πρέπει να πάνε στα Χανιά για να συνεννοηθούν με τους Γιαννακάκηδες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος, πιεσμένος από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μιλήσει στη Δήμητρα. Ο Πάτροκλος αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Αναστασία.

Δημοσίευση σχολίου