0


ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ 115-116-117-118-119 Xoris esena,
Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 115
Ο Πάνος δεν μπορεί να κρύψει τις ενοχές του και δοκιμάζει να πει την αλήθεια στον Γιάννη, για την Νάντια. Η Έλενα βρίσκει φωτογραφίες της Μαρίας στα συρτάρια του Μιχάλη κι εκείνος κάνει ότι μπορεί για να την καθησυχάσει και να την διαβεβαιώσει ότι η Μαρία αποτελεί παρελθόν. Η Κάτια τρέχει κοντά στον Νίκο που έχει πάθει άλλη μια κρίση. Η Φοίβη προσπαθεί να καταλάβει αν ο Δημήτρης και η Μαρία είναι ενήμεροι για την περίεργη συμπεριφορά της Κάτιας. Όταν καταλαβαίνει ότι και εκείνοι δεν γνωρίζουν τίποτα, αποφασίζει να την παρακολουθήσει για να ανακαλύψει το μυστικό της, Την ακολουθεί στο γηροκομείο όπου την βλέπει με τον Νίκο. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί με τον Στάθη να αναβάλλουν τον γάμο τους. Η Άννα μαθαίνει ότι μπορεί πια να υιοθετήσει τη Ρίμα.

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 116 Xoris esena,
Η Φοίβη γνωρίζει το Νίκο στο γηροκομείο ως Δώρα, ενώ η Νάντια βασανίζεται από ενοχές για το βράδυ που πέρασε με τον Πάνο κι η Άννα τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια στον Γιάννη. Η Φοίβη ξεκινάει να δουλεύει στο μπαρ του Γιώργου κι αυτός της λέει της επιπλοκές της εγκυμοσύνης της συντρόφου του. Εν το μεταξύ η Έλενα εξομολογείται στην Αλεξάνδρα την ανησυχία της ότι ο Μιχάλης σκέφτεται ακόμη τη Μαρία. Η Αλεξάνδρα της προτείνει να συγκατοικήσει με το Μιχάλη. Ο Γιώργος πετυχαίνει το Στάθη και την Εύα σε μια τρυφερή στιγμή και νιώθει άβολα. Ο Στάθης υπόσχεται να μην ξαναπάει εκεί. Η Φοίβη προσπαθεί να μάθει αν ο Δημήτρης κι η Μαρία ξέρουν το Νίκο, ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος ζητάει ξανά από την Κάτια να γνωρίσει το Δημήτρη και της αναφέρει την επίσκεψη της Δώρας. Εν το μεταξύ η Εύα εξομολογείται στο Γιώργο ότι η Μαρία σκέφτεται ακόμη το Μιχάλη, ενώ η Κάτια υποψιάζεται ότι η Φοίβη κάτι κρύβει…

Χωρίς εσένα επεισόδιο 117 Xoris esena,
Ο κύριος Νίκος κρατά μια φωτογραφία του Δημήτρη και η Φοίβη τον ρωτάει ποια είναι η σχέση μαζί του. Εκεί που είναι έτοιμη να μάθει δεν προλαβαίνει, αφού ακούει την Κάτια να έρχεται και να φεύγει ώστε να μη την βρει εκεί. Στον Μιχάλη κάνει μια πρόταση η Έλενα κι αυτή είναι να καλέσουν την Μαρία και τον Δημήτρη για φαγητό, ώστε να μπορέσει εκείνη να δει τι κλίμα υπάρχει ανάμεσα σ' εκείνον και τη Μαρία. Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν είναι καλή ιδέα, αφού ο Δημήτρης είναι πια σε καροτσάκι και δεν θέλει εκείνος να μετακινείται λόγω του προβλήματος του.

Χωρίς εσένα επεισόδιο 118 Xoris esena,
Ο Μιχάλης στην αρχή σκέφτεται να διεκδικήσει την Μαρία, αλλά εκείνη είναι πολύ τρυφερή με το Δημήτρη και έτσι ο Μιχάλης παίρνει την απόφαση να αλλάξει γνώμη αλλά και σχέδια. Η Έλενα δέχεται να συγκατοικήσουν με την προϋπόθεση να το μάθει και να συμφωνήσει ο Γιάννης. Τον Στάθη πολιορκεί η Αλεξάνδρα και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φέρουν στον κόσμο το δικό τους μωρο...

Χωρίς εσένα επεισόδιο 119 Xoris esena,
Οι υπάλληλοι του ΟΗΕ παίρνουν από το σπίτι της Άννας τη μικρή Ρίμα κι εκείνη καταρρέει και τρέχει αμέσως στην Αλεξάνδρα, ώστε να ζητήσει τη βοήθεια της. Εκείνη της υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει και το λέει στον Στάθη. Ο Στάθης ταράζεται πάρα πολύ και αυτό προβληματίζει την Αλεξάνδρα. Η Φοίβη υποκρίνεται ότι είναι η Μαρία και μαθαίνει όλη την ιστορία του Δημήτρη από τον Νίκο. Ο Γιάννης είναι σύμφωνος με το να μετακομίσει η Έλενα στο σπίτι τους.
νέα επεισόδια Χωρίς Εσένα Επεισόδια 120-121-122-123-124

Δημοσίευση σχολίου