0


ΖΩΔΙΑ 31-5-2018 Προβλεψεις
Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ' άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…
Kριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που θα κάνεις και θα πεις. Μάλιστα, θα περάσουν από το μυαλό σου πολλές σκέψεις για ριζικές αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτές, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί για τα αποτελέσματά τους. Μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.
Ταύρος

Η σημερινή Πέμπτη σε ωθεί να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα, που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.
Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.
Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, η επικοινωνιακή σου ικανότητα και η έντονη φαντασία σου, σου υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες. Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στη διευθέτηση κάποιων εκκρεμών υποθέσεών σου στον επαγγελματικό τομέα. Προς το απόγευμα η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη και κυκλοθυμική. Θα σου κάνει καλό να μείνεις λίγο μόνος, με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.
Λέων

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.
Παρθένος

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.
Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε επηρεάζει θετικά και είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.
Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα που αφορούν τόσο τις φιλικές, όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.
Τοξότης

Φίλε Τοξότη, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά για εσένα σήμερα. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος με τα σχέδιά σου. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.
Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς καθώς οι δυνάμεις σου, σωματικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.
Υδροχόος

Η μέρα έχει αρκετό προβληματισμό, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ' την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Ιχθείς

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον κατάλληλο τρόπο. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Δημοσίευση σχολίου