0


Επεισόδιο 109

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, η καρδιά του Μελίχ σταματάει. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν. Καταφέρνουν τελικά να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά ο ασθενής εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο για να μάθει νεότερα. Η Ιπέκ γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει ότι της έκρυβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Μελίχ και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Αλιγιέ και η Φεραγιέ την ακολουθούν. Όλες σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως ο Μελίχπυροβολήθηκε.

Η Ιπέλ κατηγορεί τον εαυτό της επειδή θύμωσε μαζί του. Πηγαίνει στην εντατική, του κρατάει το χέρι και του λέει πως τον αγαπάει. Ο Μελίχ κινεί το χέρι του και η Ιπέκ ελπίζει σε ένα θαύμα. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή έσπασε το βραχιόλι της. Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη με τη μητέρα της και παρηγορεί την Ελίφ. Της χαρίζει ένα από τα δικά της βραχιόλια για να χαρεί αλλά η Ελίφ δεν το θέλει. Η Αρζού ακούει κρυφά την Ελίφ να ζητάει από τον Σελίμ να την πάει στη μητέρα της και έτσι καταλαβαίνει πως ο Σελίμ γνωρίζει τα πάντα. Η Μελέκ είναι έξαλλη με την Μπελκίς επειδή της χάλασε το δώρο, που ετοίμαζε για την Ελίφ. ΗΕλμάςτηνπαρηγορείκαιτηνυποστηρίζει.

Η Μπελκίς καταστρώνει ένα σχέδιο με την Νατσιγιέ για να δώσουν ένα μάθημα στη Μελέκ και την Ελμάς. Αν και σκοπός τους είναι να τρομάξουν τη Μελέκ, εκείνη γλιστράει και χτυπάει το κεφάλι της στο μαρμαρένιο πάτωμα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να πάρει τα πράγματά του. Η Ζεϊνέπ θυμώνει όταν εμφανίζεται αργά στο σπίτι της ο Ερκούτ. Ο Ναντίρ ακολουθεί τον Ερκούτ και εκνευρίζεται όταν τον βλέπει να γλεντάει με τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ.

Η Αρζού μαλώνει την Γκόντζα επειδή φροντίζει την Ελίφ και την προειδοποιεί πως θα την απολύσει αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. Αργότερα η Αρζού μιλάει με τον Σελίμ για την κατάσταση του Μελίχ και εκείνος της λέει πως σύντομα ο αληθινός χαρακτήρας του καθενός θα αποκαλυφθεί. Η Αρζού ταράζεται από τα λόγια του…







Επεισόδιο 110

Η Αρζού είναι αναστατωμένη επειδή ανακάλυψε πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ξεσπάει στην Γκόντζα και συνειδητοποιεί πως η Αϊσέ είπε τα πάντα στον Σελίμ πριν πεθάνει. Η Τεσλιμέ και η Ελμάς βρίσκουν αναίσθητη και να αιμορραγεί τη Μελέκ. Η κοπέλα μεταφέρεται στο ίδιο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται και ο Μελίχ. Η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν υπό παρακολούθηση για ένα 24ωρο.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή και ανακαλύπτει πως η Μελέκ νοσηλεύεται. Τηλεφωνεί αμέσως στον Σελίμ και πηγαίνουν μαζί στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ ανοίγει τα μάτια του και όλοι χαίρονται, ιδιαίτερα η Ιπέκ. Ο Μελίχ βλέπει τη Μελέκ στα όνειρά του και η κατάστασή του ξαφνικά επιδεινώνεται. Η Ιπέκ επιστρέφει στο κτήμα για να ξεκουραστεί αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Μελίχ. Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο αλλά δεν ενημερώνει την Ιπέκ για την επιδείνωση της υγείας του Μελίχ.

Ο Μελίχ συνέρχεται και μεταφέρεται σε κανονικό δωμάτιο. Η Ιπέκ και η Αρζού τον επισκέπτονται. Καθώς ο Κενάν μιλάει με τον γιατρό του Μελίχ, βλέπει τη Μελέκ να νοσηλεύεται φρουρούμενη και σοκάρεται. Ο Ναντίρ στέλνει μήνυμα στην Σέιντα πως θα εκδικηθεί και εκείνη και τον Ερκούτ…


Επεισόδιο 111

Ο Κενάν μένει άφωνος όταν μαθαίνει πως η Μελέκ έχει συλληφθεί. Ο Μελίχ πρόκειται να πάρει εξιτήριο και η Ιπέκ είναι πολύ χαρούμενη. Η Αρζού τον ρωτάει σχετικά με τον πυροβολισμό του αλλά εκείνος δεν θέλει να της απαντήσει και της λέει πως δεν θέλει να μάθει τίποτα σχετικά η οικογένειά του. Ο Κενάν και η Ιπέκ πείθουν τον Μελίχ να δεχθεί να είναι φιλοξενούμενός τους για όσο διαρκέσει η ανάρρωση του.

Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στον Κενάν. Ζητάει από την Κιράζ να ετοιμάσει τον ξενώνα. Η Αρζού και η Αλιγιέ θορυβούνται από τις μυστηριώδεις απαντήσεις του Μελίχ σχετικά με τον τραυματισμό του και φοβούνται πως η παρουσία του στο κτήμα τους θέτει όλους σε έναν μεγάλο κίνδυνο και δεν είναι σωστό να βρίσκεται εκεί. Ο Σελίμ συμφωνεί μαζί τους. Μιλάνε σχετικά στην Ιπέκ και εκείνη γίνεται έξαλλη. Ο Εφρούζ ανησυχεί για τον Μελίχ. Με τη βοήθεια του Σελίμ η Ζεϊνέπ καταφέρνει να δει τη Μελέκ στο νοσοκομείο.

Η Τεσλιμέ και η Σααντέτ υποψιάζονται πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται για τον τραυματισμό της Μελέκ αλλά και οι δύο αρνούνται κάθε ανάμιξη στο περιστατικό. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και φοβάται πως η μητέρα της δεν την αγαπάει πια. Η Μελέκ ζητάει από τη νοσοκόμα να τη βοηθήσει να καλέσει την Ελίφ κρυφά και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που ακούει ξανά τη φωνή της μητέρας της

Επεισόδιο 112

Ο Κενάν και η Ελίφ, πείθουν τον Μελίχ να μείνει στο κτήμα. Ο Μελίχ εξηγεί στην οικογένεια πως όταν κάποιος κάνει μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, δημιουργεί και εχθρούς και από ότι φαίνεται το άτυχο περιστατικό, που του συνέβη το αποδεικνύει περίτρανα. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει πως η οικογένεια αποδέχεται τις εξηγήσεις του Μελίχ. Η συμπεριφορά της Αρζού όμως τους ενοχλεί όλους και ιδιαίτερα την Ιπέκ.

Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει τη Μελέκ από το μυαλό του. Λέει στον Σελίμ πως είδε τη Μελέκ στο νοσοκομείο και πως είχε μάλιστα συλληφθεί. Τονίζει πως είναι ακόμα θυμωμένος μαζί της αλλά όταν την είδε τόσο αβοήθητη, ένιωσε μεγάλη θλίψη. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ δεν είναι ικανή να κάνει οποιοδήποτε έγκλημα και πριν την κρίνουν θα ήταν καλό να ακούσουν τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα. Ο Κενάν πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη Μελέκ αλλά έχει πάρει εξιτήριο. Πηγαίνει να τη δει στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Μελίχ.

Η Ιπέκ και ο Μελίχ περνούν μαζί τρυφερές στιγμές. Η Αρζού παίρνει το τηλέφωνο του Μελίχ, τηλεφωνά στον Εφρούζ, του εξηγεί τι συνέβη και τον καλεί στο κτήμα. Με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να τον εκθέσει στην οικογένεια και να ξεσκεπάσει τα ψέματα του σχετικά με τους συγγενείς του. Όλοι σοκάρονται όταν ο Εφρούζ φτάνει στο κτήμα και παρουσιάζεται ως ο πατέρας του Μελίχ.

Η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή αλλά δεν λέει τίποτα σχετικά με το ατύχημα, που είχε. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν ιδέα για το περιστατικό. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν την επισκέπτεται ο Κενάν…







Επεισόδιο 113

Ο Κενάν ρωτάει τη Μελέκ τι συνέβη. Αρχικά η Μελέκ δεν θέλει να του μιλήσει αλλά στη συνέχεια του εξηγεί πως την παγίδεψαν, λίγο πριν ο χρόνος της συνάντησής τους τελειώσει. Ο Κενάν της λέει πως θα έρθει να τη δει ξανά. Φεύγοντας από τη φυλακή και περνάει από το καφέ. Εκεί μαθαίνει, που είναι η σχολή της Ζεϊνέπ και πηγαίνει να τη βρει αλλά χωρίς επιτυχία. Ρωτάει τον Σελίμ αν γνωρίζει τη Ζεϊνέπ και εκείνος ξαφνιασμένος το αρνείται. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν διάφορες κυρίες, που θα αναλάβουν τη φροντίδα της Ελίφ.

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ τι είπε ο Κενάν σχετικά με τη Μελέκ και πως τον ρώτησε και για εκείνη. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως ο Κενάν θα ανακαλύψει την αλήθεια για την Ελίφ και εκείνη τη στιγμή ο Κενάν εμφανίζεται στο σπίτι της. Η Μελέκ αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες, που έζησε μαζί με τον Κενάν. Η Σααντέτ της λέει πως έγιναν ανακρίσεις σχετικά με το ατύχημά της και πως η Μπελκίς κατάφερε να ξεφύγει πάλι και την προειδοποιεί να προσέχει τον εαυτό της. Η Αλιγέ λέει πως εκείνη γνώρισε κάποιον άλλο για πατέρα του Μελίχ και ζητάει εξηγήσεις από τον Εφρούζ.

Ο Εφρούζ εξηγεί πως είναι ο νονός του Μελίχ και πως νιώθει πατέρα του. Όλοι ανακουφίζονται από τη λύση της παρεξήγησης εκτός από την Αρζού. Ο Εφρούζ μαθαίνει πως ο Μελίχ βρέθηκε στο στόχαστρο δολοφόνων εξαιτίας της υπόθεσης της Μελέκ και θυμώνει μαζί του. Του ζητάει να μην του κρύψει ποτέ ξανά οτιδήποτε τον αφορά.

Η Αρζού σχολιάζει στην οικογένεια το γεγονός πως ο Μελίχ δεν τους είχε μιλήσει ποτέ για τον Εφρούζ και δεν καταλαβαίνει πως ησύχασαν με τις εξηγήσεις του. Επίσης θεωρεί πως η Τουγκτσέ χρειάζεται πειθαρχία και αποφασίζει να ξεκινήσει η μικρή μαθήματα πιάνου. Ο Βεϊσέλ κλείνει το πλυντήριο αυτοκινήτων και κάνει λογαριασμούς όταν εμφανίζεται ο Ναντίρ. Ο Ναντίρ ψάχνει τον Ερκούτ και λέει στον Βεϊσέλ πως προσπαθεί να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι απένταρος.

Ζητάει από τον Βεϊσέλ να μην αναφέρει τίποτα σχετικά στον Ερκούτ γιατί φοβάται μήπως το σκάσει και χάσει τα λεφτά του. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αναστατώνονται από τις αποκαλύψεις του Ναντίρ για τον Ερκούτ. Ενώ συζητάνε εμφανίζεται ο Ερκούτ και ζητάει να δανειστεί χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος ευγενικά αρνείται.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Σεϊντά και της λέει πως έδωσε όλα τα λεφτά του στον Βεϊσέλ για να μην καταλάβει την αλήθεια και πως σύντομα θα βγάλει και άλλα λεφτά χρησιμοποιώντας την Ελίφ. Η Σεϊντά διαφωνεί αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τον Ερκούτ…

Δημοσίευση σχολίου