0


Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως η Ελίφ το έσκασε το προηγούμενο βράδυ από το κτήμα. Η Γκιουλνούρ με μια όμορφη δικαιολογία παίρνει μαζί της την Ελίφ για να αφήσει μόνους τη Ζεϊνέπ με τον Σελίμ.

Ο Σελίμ της λέει πως αγόρασε μερικά έπιπλα για να είναι πιο άνετα στο σπίτι αλλά η Ζεϊνέπ θυμώνει γιατί δεν είχε ζητήσει την άδεια της. Τελικά η κοπέλα συμφωνεί να δεχτεί τα έπιπλα. Η Γκιουλνούρ βγάζει φωτογραφία τη Ζεϊνέπ, την Ελίφ και τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ απειλεί για άλλη μια φορά την Αρζού και της λέει πως αν δεν του δώσει χρήματα θα αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Αρζού τον απειλεί και εκείνη με τη σειρά της λέγοντας του πως θα τον καταγγείλει για τον θάνατο της Αϊσέ.

Ο Βεϊσέλ της απαντάει πως καλά θα κάνει να βρει αμέσως τα χρήματα, που της ζητάει γιατί η Μελέκ σύντομα θα είναι ελεύθερη. Όταν η Αρζού φεύγει από το σπίτι ένας γείτονας της λέει πως όλη η γειτονιά θέλει να φύγει από εκεί η Μελέκ και η οικογένειά της γιατί τους θεωρούν ανήθικους. Η Αρζού μιλάει στην Γκόντζα για τη συνάντησή της με τον Βεϊσέλ. Είναι αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο για να παραμείνει η Μελέκ στη φυλακή και σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους γείτονές της, που τη μισούν. Η Γκόντζα σκέφτεται πως αν όλοι μάθουν τα πάντα θα θυμώσουν με τον Σελίμ και προσπαθεί να βρει τρόπο να εμποδίσει τα σχέδια του Βεϊσέλ.

Όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Αρζού, ο Βεϊσέλ καλεί την Γκόντζα και της ζητάει να μεταφέρει στην κυρία της ότι θέλει τα χρήματα. Όταν η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πείσει την Αρζού να δώσει τα χρήματα στον Βεϊσέλ, του δίνει το κολιέ, που είχε κλέψει. Ο Ορχάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η υπόθεση της έχει καλή εξέλιξη και πως είναι θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εναντίον της αυτόπτες μάρτυρες. Η Μελέκ νιώθει αισιόδοξη για πρώτη φορά μετά από καιρό και μοιράζεται τη χαρά της με την Τεσλιμέ. Στη συνέχεια πληρώνει την Μπελκίς για να τηλεφωνήσει στη Ζεϊνέπ από το κρυμμένο τηλέφωνό της.


Η Ιπέκ είναι πληγωμένη και θυμωμένη επειδή ο Μελίχ δεν της τηλεφώνησε. Η Φεραγιέ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Ιπέκ αποφασίζει να τηλεφωνήσει εκείνη στον Μελίχ αλλά όταν της λέει πως δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει δουλειά, στεναχωριέται. Ο Ριζά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ποιος έστησε την παγίδα στη Μελέκ. Όταν ο Εφρούζ, που είναι πρώην αστυνομικός, ακούει τη συνομιλία τους λέει στον Μελίχ πως μπλέκεται σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και πως θα πρέπει να σταματήσει πριν συμβεί κάποιο κακό.


Ο Μουράτ και η Σεϊντά συναντιούνται. Ο Ερκούτ τηλεφωνά στην Σεϊντά, της εξηγεί την κατάσταση με τον Βεϊσέλ και της λέει πως πρέπει να εξαφανιστούν. Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Σεϊντά θα πρέπει να εγκαταλείψει τον Μουράτ και εκείνος τη Ζεϊνέπ, αν και είναι ερωτευμένοι μαζί τους. Η Σεϊντά του λέει πως θα βρει λύση στο πρόβλημα τους. Η κοπέλα ληστεύει ένα κοσμηματοπωλείο και δίνει τα λεφτά στον Ερκούτ…

Δημοσίευση σχολίου