0
Ο Βαλεντίνος θέλει έρωτα και ο έρωτας δεν πρέπει να σε βρει δίχως στυλ ή με τις πυτζάμες! Γι' αυτό και είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα λουκ για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, που θα σου ταιριάζει και θα σε κολακεύσει.
Αν το ραντεβού είναι σπίτι:
Αν αποφάσισετε να περάσετε το βράδυ σπίτι, απόφυγε να ντυθείς σούπερ επίσημα. Προτίμησε ένα στενό σέξι φόρεμα, μαύρο κατά προτίμησε και συνδυασέ το με γοβάκια που δεν θα ξεπερνούν τους 6 πόντους. Αν είσαι στο σπίτι σου, θέλεις να του δώσεις την αίσθηση της άνεσης. Αν πάλι πρέπει να τον επισκεφτείς σπίτι του μπορείς να εμφανιστείς φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και την τρέντι καπαρντίνα σου.
Αν το ραντεβού είναι έξω:
Προσπάθησε να φορέσεις ένα κομμάτι που θα ταιριάζει στο σώμα σου, θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και θα σου πηγαίνει και χρωματικά. Για παράδειγμα, αν φορέσεις μια πολύ κοντή φούστα με ψηλές κάλτσες, το άγχος σου όλη τη βραδιά θα είναι μήπως φανεί στο μαγαζί κάτι που δεν πρέπει.
Ταυτόχρονα, πολλές κοπέλες όπως και την παραμονή της πρωτοχρονιάς, επιλέγουν κόκκινα φορέματα. Έλα όμως που το κόκκινο δεν πηγαίνει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.
-Αν είσαι λευκή και ξανθιά, δοκίμασε το κόκκινο στις ανοιχτές του αποχρώσεις. Αν πάλι είσαι πιο μελαχρινή, σου ταιριάζει το βαθύ σκουρόχρωμο κόκκινο ή το μπορντό.
-Αν πάλι δεν σε ξετρελαίνει το κόκκινο ως χρώμα, μπορείς απλά να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι κόκκινα εσώρουχα που θα ευχαριστήσουν εκείνον.
Γενικά, να θυμάσαι πως εσύ πρέπει να νιώθεις άνετα με το ρούχο που θα προτιμήσεις αλλά κι εκείνος να ευχαριστηθεί οπτικά για να του ανοίξει η όρεξη.
Δώσε έμφαση:
Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο υλικό και την υφή των ρούχων που θα διαλέξεις. Αυτή τη μέρα, τα υφάσματα πρέπει να ευνοούν την επαφή, γι' αυτό τα σατέν προηγούνται, το ίδιο και η ρομαντική δαντέλα που ευνοεί την αφή.
Απόφυγε να ντυθείς στα κόκκινα από πάνω μέχρι κάτω. Δηλαδή, μην συνδιάζεις κόκκινες γόβες με κόκκινη μπλούζα και φούστα και κόκκινο κραγιόν. Είπαμε να γιορτάσεις τον έρωτα, όχι να δώσεις την εντύπωση πως πληρώνεσαι να κάνεις έρωτα.
Δώσε σημασία στα αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα απογειώσουν το στυλ σου και θα το κάνουν όσο επίσημο θέλεις.
Ταυτόχρονα, το λουκ που θα προτιμήσεις για τη βραδιά αυτή, πρέπει να είναι ευκολοφόρετο αλλά να μπορείς να το ξεφορτωθείς και εύκολα. Απόφυγε τα θεόστενα τζιν παντελόνια που βγαίνουν δύσκολα και θα δυσκολέψουν τις όποιες αγαπούλες θελήσετε να κάνετε και εκτός κρεβατιού!
Μην ξεχάσεις:
Να δημιουργήσεις ένα μυστηριώδες μακιγιάζ
Να βάλεις διπλάσια ποσότητα από το άρωμά σου για να μείνει στο μυαλό του η βραδιά αξέχαστη.
Μην ξεχάσεις να περάσεις κάθε σπιθαμή του κορμιού σου με ένα ωραίο μυρωδάτο γαλάκτωμα σώματος που θα κάνει τα δαχτυλάκια του να γλυστράνε πάνω στο σώμα σου.
Το κόκκινο συνδιάζεται με μαύρα αξεσουάρ και παπούτσια για ένα πιο μυστηριώδες αποτέλεσμα και με χρυσά αξεσουάρ για μια πιο έλεγκαντ εμφάνιση.
Να επενδύσεις σε ένα σέξι σετ εσωρούχων. Απόφυγε το κορμάκι αν δεν έχεις ιδανικές αναλογίες και προτίμησε ένα push up σουτιέν και μπραζίλιαν εσώρουχο.

Δημοσίευση σχολίου