0
Όλες ενδιαφερόμαστε για γάμους διασήμων, το γκλάμουρ και η λάμψη που εκπέμπουν μεταφέρονται με μαγικό τρόπο και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το γάμο της ποπ σταρ Avril Lavigne με τον αγαπημένο της Deryck Whibley.

Η νύφη άρχισε τη μέρα της με ένα χαλαρωτικό μασάζ και συνέχισε με το μακιγιάζ και το χτένισμα. Έφτασε στην ιδιωτική έπαυλη που έγινε ο γάμος με μια αντίκα της Rolls Royce. Οι παπαράτσι είχαν φυσικά περικυκλώσει την έπαυλη και δυο απο αυτούς μάλιστα συνέλαβαν αστυνομικοί αφού προσπάθησαν να χαλάσουν το γάμο! Οι προσκεκλημένοι ήταν περίπου εκατό, η οικογένεια και φίλοι του ζευγαριού.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της το οποίο έφτιαξε ειδικά για εκείνη η διάσημη σχεδιάστρια Vera Wang. Το νυφικό ήταν στράπλες, χρώματος ιβουάρ με δανδέλα και οργάντζα. Για να το φορέσει κάλεσε τη μητέρα, την αδελφή και τη γιαγιά της για να την βοηθήσουν έτσι ώστε να γίνουν όλα με παραδοσιακό τρόπο, ανέφερε η εικοσιενάχρονη σταρ. Η νύφη επέλεξε ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα την οποία έριξε μετά την τελετή και έπιασε η αδερφή της Μισέλ. Οι παράνυμφες της ήταν ντυμένες σε ροζ σιφόν φορέματα φτιαγμένα επίσης από την Vera Wang.

Ο γαμπρός και οι κουμπάροι φόρεσαν κουστούμια Boss Black από τη συλλογή του Hugo Boss. Όσον αφορά τα παπούτσια... ο γαμπρός επέλεξε αθλητικά και έτσι έδειξε τις ροκ ρίζες του.

Η διακόσμηση του χώρου της τελετής περιλάμβανε μόνο άσπρα λουλούδια, τριαντάφυλλα και ορχιδέες περισσότερο. Οι καλεσμένοι έραναν το ζευγάρι με ροζ ροδοπέταλα.

Η νύφη ομολόγησε ότι ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής της και δεν συγκρινόταν με καμιά από τις συναυλίες της. Στο δείπνο έβαλε ένα στραπλες φόρεμα από δανδέλα της Vera Wang και διασκέδασε με τη ψυχή της. Η δεξίωση έγινε κάτω από μια μεγάλη τέντα διακοσμημένη με κόκκινα τριαντάφυλλα και διάφορα άλλα λουλούδια.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν σολομό, ζυμαρικά, στέικ και επιλογές από χορτοφαγικά πιάτα. Η τούρτα ήταν μισή σοκολάτα και μισή βανίλια για να αντανακλά τα διαφορετικά γούστα του ζευγαριού.

Ο γαμπρός έβγαλε τη ζαρτίερα της Αβρίλ και την έριξε στους φίλους του κατά το έθιμο.

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν το τραγούδι Iris από τους The Goo Goo Dolls, που είναι μια πολύ αγαπημένη μπαλάντα της νύφης.

Ήταν ο πρώτος γάμος και των δυο. Ήταν για χρόνια φίλοι και άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι στις αρχές του 2004. Η πρόταση έγινε στη διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδίας τους. Ο μήνας του μέλιτος εγίνε στη Χαβάη.
omorfi.com

Δημοσίευση σχολίου