0
Αν έχεις πλούσια, γεμάτα χείλη, προτίμησε κάποιο ματ κραγιόν. Σε αντίθετη περίπτωση απόφυγε τα, γιατί δείχνουν το στόμα πιο λεπτό.Χρήση: Τα ματ κραγιόν δεν έχουν διαφάνεια, γι’ αυτό και ένα στρώμα αρκεί για να καλυφθούν τα χείλη. Αν τα χείλη σου ξεραίνονται και σκάνε εύκολα, ενυδάτωσέ τα πρώτα με ένα lip balm, περίμενε 5 λεπτά, αφαίρεσε το περιττό προϊόν και προχώρησε στην εφαρμογή του κραγιόν.

Τα κατάλληλα χρώματα: Σκούρο ροζ για φυσικό αποτέλεσμα, έντονο κόκκινο και φούξια για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κρεμώδη και σατινέ κραγιόν

Τα κρεμώδη κραγιόν με σατινέ τελείωμα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ενυδατώνουν, δίνουν χρώμα και όγκο στα χείλη.

Χρήση: Για τέλειο αποτέλεσμα, άπλωσε το κρεμώδες κραγιόν με το ειδικό πινελάκι. Αν, όμως, πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, κάνε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι, το οποίο θα πρέπει να είναι στη φυσική τους απόχρωση για να μην ξεχωρίζει το κραγιόν.

Τα κατάλληλα χρώματα: Οι pop αποχρώσεις σε ροζ, πορτοκαλί και λαμπερό κόκκινο είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν.

Γυαλιστερά και glossy

Προτίμησε τα αν έχεις λεπτά χείλη, γιατί η λάμψη προσθέτει όγκο. Ειδικά τα ιριδίζοντα κραγιόν αντικατοπτρίζουν με τέτοιο τρόπο το φως, ώστε τα χείλη φαίνονται πιο ζουμερά.

Χρήση: Άπλωσε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και με το δάχτυλο πρόσθεσε λίγο περισσότερο χρώμα στο κέντρο για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Τα κατάλληλα χρώματα: Δοκίμασε τα κραγιόν με λάμψη και ιριδισμούς στις αποχρώσεις βατόμουρου και του κόκκινου σταφυλιού, ενώ για το πρωί επίλεξε ένα ανοιχτό ροζ
oblogtonkirion.gr

Δημοσίευση σχολίου