0
Οι κουκουλοφόροι, οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να διαλύσουν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Οι «αγανακτισμένοι» της πλατείας αλλά και πολιτικοί καταγγέλλουν προβοκάτσια καταδικάζοντας τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς.
Οι ζημιές στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό είναι εκτεταμένες καθώς οι κουκουλοφόροι ξηλώνουν κυριολεκτικά τα μάρμαρα της πλατείας, σπάνε τα παγκάκια και τα γύρω καταστήματα.

Ένα μεγάλο μπλοκ αγανακτισμένων κατόρθωσε να περιφρουρήσει το πάνω μέρος της πλατείας και από μεγάφωνα απευθύνουν συνεχώς εκκλήσεις να σταματήσουν τους βανδαλισμούς.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το κέντρο καλύπτεται από νέφος χημικών με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας να βρίσκονται στα πεζοδρόμια προσπαθώντας να αναπνεύσουν.

Πάντως για άλλοι μια φορά… καταμετρήθηκαν οι γνωστοί άγνωστοι που κατέστρεψαν την Αθήνα και οι οποίοι προσπάθησαν να διαλύσουν τη μεγάλη ειρηνική διαδήλωση.

Την ίδια ώρα, οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς μετά από τηλεφωνική συνομιλία του Γ. Παπανδρέου με τον Α. Σαμαρά, ο τελευταίος του πρότεινε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και αναμένεται νέα τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δυο αντρών.

Δημοσίευση σχολίου