0
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου θα έλεγε κανείς ότι είναι η αρχή της επίσημης τουριστικής σεζόν για τη Μύκονο. Οι παραλίες έμειναν άδειες και έρημες, με τον κόσμο να απέχει είτε γιατί δεν έχει, είτε γιατί δεν θέλει να φανεί.Μεσημέρι Σαββάτου στη Λια και έβρισκες ξαπλώστρα πρώτης σειράς άνετα. Οι λουόμενοι τρεις και ο κούκος και τα περισσότερα σπίτι στην πλαγιά σφαλισμένα.Μέχρι τις 3.45 είχαν γεμίσει μόνο οι δύο πρώτες σειρές από ξαπλώστρες. Οι υπόλοιπες ήταν και παρέμειναν άδειες.

Άδεια και τα δύο εστιατόρια. Το δε πίσω το γνωστό ψαράδικο, φέτος έβαλε και μαγειρευτά με τιμές έκπληξη-εξαιρετικά χαμηλές. Πάνε οι αστακοί, πάνε οι καραβίδες!

Μεσημέρι Κυριακής στην Ψαρού ο κόσμος έχει κάνει επέλαση στις ξαπλώστρες. Το εστιατόριο N’ammos, που συνήθως ήταν γεμάτο από τις 14.οο και μετά είχε μόνο δύο τραπέζια γεμάτα.

Μεσημέρι Σαββάτου στο Καλό Λιβάδι κάτι Άραβες είχαν κάνει κατάληψη για ένα πάρτι με μουσική, ωραίες γυναίκες και πριβέ χλιδή.

Καλά που υπάρχουν κι αυτοί!

Βράδυ Σαββάτου και το φημισμένο εστιατόριο του Daniele στην Άνω Μερά είχε μόνο τέσσερα αυτοκίνητα. Οι ουρές είχαν πάει στο παρακείμενο σουβλατζίδικο, όπου συνυπάρχει και παιδότοπος. Όπως καταλαβαίνετε άλλο το κοινό του ενός, άλλο του άλλου, εκτός και αν οι Φιλιπινέζες πήραν ρεπό και οι κυρίες έσπευσαν να παρκάρουν τα παιδιά στον παιδότοπο!

Για τον Καλαφάτη και την Αγία Άννα ας μην κάνουμε κουβέντα. Οι μαύροι που πουλούσαν μαϊμούδες ήταν περισσότεροι από τους λουόμενους.

Εμάς μας αρέσει η άδεια Μύκονος. Οι επαγγελματίες όμως θα πτωχεύσουν αν συνεχιστεί αυτή η ύφεση!
toblogtonkirion.gr

Δημοσίευση σχολίου