0
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις μέχρι η κυβέρνηση να αποδεχθεί τα αιτήματά τους
Χιλιάδες είναι οι αυτοκινητιστές ταξί που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή από νωρίς το απόγευμα και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο σημείο μέχρι να ολοκληρωθεί το ΚΤΕ που συνεδριάζει αυτήν την ώρα παρουσία υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.Η αντιπροσωπεία των αυτοκινητιστών ταξί παρέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Κατά την έξοδο της αντιπροσωπείας τους από το εσωτερικό της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Λυμπερόπουλος, είπε ότι ενημέρωσε τα πολιτικά κόμματα για τα αιτήματά τους και την αντίδρασή τους στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους και μετέφερε την απόφαση του σωματείου τους να παραμένουν αμετακίνητοι στη θέση τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ο κ. Λυμπερόπουλος ενημέρωσε το πλήθος των συγκεντρωμένων ότι πολλά στελέχη είναι μαζί τους στον αγώνα που κάνουν και τους στηρίζουν και ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι ως προς τις κινητοποιήσεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ανάλογα με αυτά των προηγούμενων ημερών με αποκλεισμούς λιμένων και αεροδρομίων.









Δημοσίευση σχολίου