0



















«Save Greece»: Το Hollywood μια γροθιά με την Ελλάδα! Charlie Sheen, η Gisele, η Katie Holmes και ο Tom Cruise, ο Justin Bieber, η Shakira, o Bono, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt , ο George Clooney ενώ η λίστα ανανεώνεται συνεχώς με ηχηρά ονόματα.
Με το σύνθημα «Save Greece», οι αστέρες του Hollywood δραστηριοποιήθηκαν, προκειμένου να συνεισφέρουν στην απόσβεση του ελληνικού οικονομικού χρέους! Σύμφωνα με πληροφορίες, oι συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα και τα εκτεταμένα επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, συγκίνησαν το Hollywood και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ομώνυμου κινήματος!

Δημιουργός -εμπνευστής του κινήματος, καθώς και στο επίσημο διαχειριστικό twitter account της καμπάνιας @save_greece είναι ο γνωστός Έλληνας κωμικός Zach Galifianakis!Το κίνημα έχει για λογότυπο τον χάρτη της Ελλάδας και φέρει την επιγραφή «Save Greece», με μια υψωμένη γροθιά που κρατά χαρτονομίσματα και μια γραβάτα!Τα t-shirt Save Greece έχουν λογότυπο και το χάρτη της Ελλάδας, και μάλιστα έχουν γίνει η νέα μόδα!!!! Το κόστος τους είναι 100$ και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους πηγαίνουν στην αποπληρωμή του σημόσιου χρέους!
lay-out

Δημοσίευση σχολίου