0
Ολο και περισσότεροι επώνυμοι τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται την Αίγινα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στο νησί προκειμένου να αγοράσουν το εξοχικό που χρόνια ονειρεύονταν.Η Σμαράγδα Καρύδη επισκέπτεται το νησί εδώ και αρκετά χρόνια. Πριν από περίπου τρία χρόνια αποφάσισε να αποκτήσει εκεί το δικό της ησυχαστήριο. Η ξανθιά ηθοποιός αγόρασε μία πολυτελή πέτρινη κατοικία στην περιοχή Αγιος Βασίλης, που ανήκει σε συγκρότημα τριών κατοικιών.

Μάλιστα, τη μία από αυτές έχει αγοράσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, κολλητός φίλος της ηθοποιού. Το σπίτι της Σμαράγδας διαθέτει τα πάντα: μεγάλο κήπο, ευάερα και ευήλια δωμάτια, αλλά κυρίως μια καταπληκτική θέα στον Σαρωνικό και στη Μονή.

Αυτές τις ημέρες η Σμαράγδα βρίσκεται στην Αίγινα για διακοπές με την παρέα της και τα βράδια βολτάρει στην παραλία. Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου έχει κι εκείνη σπίτι στην Αίγινα, στην περιοχή του Μαραθώνα.

Πρόκειται για ένα διακριτικό πέτρινο σπίτι, το οποίο έχει καθαρά εξοχικό στιλ, με πολύ ζεστή διακόσμηση. Επίσης, εκπληκτική είναι η θέα από το μπαλκόνι της ηθοποιού, αφού βλέπει την παραλία του Α. Μαραθώνα.

Η ηθοποιός πολλά βράδια καλεί στο σπίτι της φίλους της συναδέλφους και στήνουν παρτάκι. Φυσικά, και άλλοι επώνυμοι διαθέτουν εξοχικά στην Αίγινα. Ανάμεσά τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Αλέξης Τσίπρας.

ESPRESSO

Δημοσίευση σχολίου