0
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ-PEIRASMOS ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΣΕ 12 ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1.Ο κόσμος του ΑΝΤ1 Web TV κλείνει για τους φίλους του πάντα… πρώτη θέση! Έτσι, απόψε, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, κάνει την Avant Premiere της νέας, πολυαναμενόμενης σειράς «Πειρασμός», πριν από την τηλεοπτική προβολή.
Η σειρά φαινόμενο, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης σε 12 χώρες, έχει αποσπάσει περισσότερα από 12 τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ αυτών καλύτερης σειράς, καλύτερου σεναρίου, καλύτερης γυναικείας και ανδρικής ερμηνείας και έχει καθηλώσει περισσότερους από 80 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 12 χώρες, κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Με το λαμπερό cast, τις μοναδικές ερμηνείες, αλλά και το δυνατό του story, ο «Πειρασμός» θα καθηλώσει, θα αγαπηθεί και φυσικά θα γράψει στις καρδίες μας την πιο ξεχωριστή ιστορία αγάπης! Ζήστε τον από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 21:00, στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου