9
Το Circo Acquatico έρχεται στην παραλία Αλίμου. Είναι το νέο τσίρκο μέσα στο νερό!
Θα βρίσκεται από Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Καθημερινά θα έχει 2 παραστάσεις 19:00 και 21:00. Την Κυριακή 3 παραστάσεις 11:30, 17:30 και 20:00.
Για πληροφορίες καλέστε: 690 9434311
CIRCO ACQUATICO

Δημοσίευση σχολίου

  1. Για να μην απογοητεύσετε τα μικρά σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε οτι δε θα δείτε θαλάσσια ζώα αλλα ακροβατικά νούμερα πάνω απο το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω για την προειδοποιηση!!!!! Ειναι απατη να δειχνουν θαλασσια ζωα και τα παιδακια αυτο να περιμενουν και να βλεπουν ακροβατικα!! Στο τηλεφωνο με θρασος σου απαντουν οτι ειναι "καρτονι" με ζωγραφιες και οχι αληθινα ζωα και οτι "οχι, δεν εχουμε ζωα αλλα ζογκλερ και ακροβατες". Σε αυτη την εποχη ντροπη να κοροιδευουν τα παιδακια και τις τσεπες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. signomi paidia alla egw eimai etsi ki allios kata ton zoon sta circo!!! To sygkekrimeno pantos einai ... EKPLIKTIKOOOOOOOOOOOOOOO ..... oxi mono den apogoitefse ta paidia mou alla ... katagoitefse kai mena ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι προς τιμή τους που δε χρησιμοποιούν ζώα. Άλλο το αν προσπαθούν να παραπλανήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομίζω έχει απαγορευτεί το να χρησιμοποιείς ζώα σε τσίρκο;; Πάντως η κόρη μου 3ων ετών πέρασε καλά αλλά δεν της έκανε και φοβερή εντύπωση γιατί δεν το αναφέρει καθόλου .. Το εισιτήριο ήταν πολύ πολύ ακριβό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο έχει δηλαδή το εισιτήριο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι ακριβο ετσι γενικα μην τραγικοποιουμε!!Ειναι αναλογα τι θαση θα ζητησεις!!οι τιμες ειναι απο 7 ευρω μεχρι 30 ευρω το ακριβοτερο.Οσο πιο μπροστα στη σκηνη επιλεξεις τοσο πιο πολυ θα πληρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για εσας που λετε οτι σας κοροιδεψαν και σας εξεπατησαν ηρεμηστε.Δεν νομιζω να σας ειπαν οτι εχει ζωα και να σας τα κρυψανε μολις πηγατ φια να σας''εξαπατησουν''οπως λετε.Πολυ απλα δεν εχει δυστυχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή