0
Ήταν να μην παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη η 42χρονη ηθοποιός! Τώρα θα τα κάνει όλα και γρήγορα.Και νυφούλα και μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η Jennifer Aniston, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media".
Η Τζένιφερ Άνιστον παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2000 σε έναν χλιδάτο γάμο. Αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά...
Σύμφωνα με το περιοδικό "In Touch" και τις πηγές του που προέρχονται από τον φιλικό κύκλο της διάσημης ηθοποιού, η σχέση της με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) είναι τόσο σοβαρή που σύντομα θα φάμε κουφέτα!

"Μόνο που αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά", υποστηρίζουν φίλη της... νύφης!

Όταν η Άνιστον παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2000 ο γάμος τους ήταν φαντασμαγορικός, στοίχισε μια περιουσία και άφησε εποχή. Τώρα, η Άνιστον εξομολογήθηκε σε φίλους ότι τα πράγματα θα είναι "πολύ πιο γλυκά" από τότε, σε έναν σαφώς πιο χαμηλών τόνων γάμο.

"Είναι μεγαλύτερη, σοφότερη και με διαφορετικές προτεραιότητες", υποστηρίζουν φίλοι της Άνιστον τονίζοντας πόσο πολύ έχει αλλάξει η ηθοποιός στα χρόνια που μεσολάβησαν.

Ακόμη και το γεγονός ότι πούλησε την υπερπολυτελή βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς και αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τον Τζάστιν σε ένα πολύ μικρότερο –αλλά πάντα σικάτο- διαμέρισμα δύο δωματίων στο Χολιγουντ Χιλς κάτι λέει!

"Δεν την ενδιαφέρει καθόλου να κάνει έναν γάμο υπερπαραγωγή, ενώ δεν αποκλείεται να φορέσει τζιν και σαγιονάρες", αστειεύτηκε η πηγή του αμερικανικού περιοδικού εξηγώντας ότι έτσι η Τζένιφερ νιώθει πιο άνετα.

Όσο για το που θα γίνει ο γάμος, τα στοιχήματα φέρουν ως το πιο πιθανό μέρος το Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό, όπου η Τζένιφερ πηγαίνει κάθε χρόνο για διακοπές.

"Το μόνο που έχει σημασία για την Τζεν αυτό τον καιρό είναι να γίνει σύζυγος του Τζάστιν. Θέλει να τον παντρευτεί και να κάνει παιδιά, τώρα", συμπληρώνουν οι πληροφορίες του περιοδικού "In Touch" ολοκληρώνοντας με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της Άνιστον περί έρωτος.

"Λατρεύω το φτερούγισμα που νιώθω στο στομάχι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τον έρωτα. Αντίθετα πιστεύω ότι εκείνος σε διαλέγει. Εσύ απλά πρέπει να είσαι ανοιχτός και να τον περιμένεις. Εγώ είμαι", είχε δηλώσει πρόσφατα. Άντε… η ώρα η καλή!

Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου