0
Tο Furby είναι ένα ηλεκτρονικό ρομπότ παιχνίδι που μοιάζει με ένα πλάσμα χάμστερ ή κουκουβάγια.Είναι ένα "must-have" παιχνίδι μετά την παρουσίασή του στην περίοδο των διακοπών του 1998, με τις συνεχείς πωλήσεις μέχρι το 2000 . Πάνω από 40 εκατομμύρια Furbies πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών ετών από την αρχική παραγωγή του, με 1,8 εκατομμύρια πωλήσεις το 1998, και 14 εκατ. ευρώ το 1999. Μιλώντας δυνατότητές του έχουν μεταφραστεί σε 24 γλώσσες.


Τα Furbies ήταν η πρώτη επιτυχής προσπάθεια για να παράγουν και να πωλούν στην εγχώρια αγορά ρομπότ. Μια πρόσφατα αγόρασε Furby που ξεκινά μιλώντας εξ ολοκλήρου λουστράρω, τη μοναδική γλώσσα που το σύνολο της χρήσης Furbies, αλλά είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αγγλικές λέξεις και φράσεις στη θέση του λουστράρω την πάροδο του χρόνου. Η διαδικασία αυτή έχει ως στόχο να μοιάζουν με τη διαδικασία της εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.


Το 2005, τα νέα Furbies κυκλοφόρησαν, με τη φωνή της αναγνώρισης και πιο σύνθετες κινήσεις του προσώπου, καθώς και πολλές άλλες αλλαγές και βελτιώσεις. Η Emoto-Tronic Furbies (Furby, Furby μωρό, και Funky Furby) εξακολούθησαν να πωλούνται μέχρι τα τέλη του 2007, όταν αυτά τα παιχνίδια έγιναν εξαιρετικά σπάνια.Μια ενημερωμένη Furby πωλείται από τον Σεπτέμβριο του 2012, για την περίοδο των διακοπών.



Δημοσίευση σχολίου