0
Λαμπερή πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή το βράδυ η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος που για πρώτη φορά βρίσκονται μαζί επί σκηνής σε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση.

Επί σκηνής μάλιστα,   η Άννα Βίσση γιόρτασε και τα γενέθλιά της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της αλλά και τους θαυμαστές της.

Το καλύτερο δώρο το πήρε από τον Αντώνη Ρέμο που συνεργάζονται για πρώτη φορά. Οι δύο τραγουδιστές ξεκίνησαν μαζί την παράσταση ερμηνεύοντας το ντουέτο «Ένα ή Κανένα» και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση τραγούδησαν παλιές και νέες επιτυχίες τους έχοντας φόντο εντυπωσιακά σκηνικά που απεικόνιζαν σημεία της πόλης.

Στις πρώτες θέσεις βρισκόταν η Σοφία Καρβέλα με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά που ήρθαν από τη Νέα Υόρκη για να απολαύσουν τη γιαγιά του μικρού Νίκου, ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία καθόταν μαζί με τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Ελεονώρα Μελέτη και πολλοί άλλοι.

«Εγώ είμαι συγκινημένη που δουλεύω με αυτό το πλάσμα. Το θέλαμε πάρα πολλά χρόνια, δεν ερχόταν για διάφορους λόγους. Θέλω να τη σκέφτομαι σαν καρμική αυτή τη συνάντηση και ότι γίνεται στην καλύτερη φάση και των δυο μας», δήλωσε η Άννα Βίσση.

Τους δύο τραγουδιστές πλαισιώνει εικοσαμελής θίασος και  performers, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας.

Δημοσίευση σχολίου