0
Ο Σάκης λέει στον Ρώσο πως ταχτοποίησε το θέμα με την Αλεξάνδρα και ότι ο Σταύρος θα μείνει τελικά στο κολέγιο. Η Χρύσα ανησυχεί για την αντίδραση του 'Αρη μετά από την αποκάλυψη της απάτης του. Η Φρύνη ενθαρρύνει τη Μαντώ να γράψει στον συγγραφέα, ελπίζοντας να βρουν κάποια άκρη για τις ομοιότητες των βιβλίων του με τη ζωή της Μαντούς. Η Νατάσα δηλώνει στην 'Αννα την παραίτησή της και την ενημερώνει για την απάτη του 'Αρη σε βάρος του Σταύρου. Ο Θεόφιλος αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νάνσυ και πηγαίνει να παραδοθεί. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει για τα καινούρια μπλεξίματα του 'Αρη και καταρρέει. Η Χρύσα προσπαθεί να την ηρεμήσει και της λέει ότι ίσως είναι καλύτερα για τον 'Αρη να φύγει από το κολέγιο. Ο φίλος της Λένας έρχεται στο γραφείο του Μαλτέζου και υπό την απειλή όπλου απαιτεί εξηγήσεις για την εξαφάνιση της Λένας. Η Σάννυ προσπαθεί να παρηγορήσει τη Νάνσυ, που είναι στεναχωρημένη μετά από την παράδοση του Θεόφιλου στην αστυνομία. Η Νάνσυ σκέφτεται να κάνει μία νέα αρχή και η Σάννυ τής δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της. Η 'Αννα επισκέπτεται τη Βίκυ στο νοσοκομείο και της λέει ότι όταν βγει θα της πει κάτι που θα τη χαροποιήσει πολύ... Στο μεταξύ, ο Ορέστης ζητά από τη Σοφία να της γνωρίσει τον άντρα, με τον οποίο είναι τόσο ερωτευμένη.Ο Κίμωνας και η Αλεξάνδρα κάνουν έναν απολογισμό της σχέσης τους και αποφασίζουν πως είναι καλύτερα να παραμείνουν φίλοι. Ο Σταύρος αποφασίζει να μην διεκδικήσει το βραβείο του, αλλά ο 'Αρης παραμένει οργισμένος μαζί του και αρνείται να δεχτεί την «ελεημοσύνη» του.

Η Σοφία αναρωτιέται γιατί σημαίνει τόσα πολλά για τον Μαλτέζο η Βίκυ, αλλά αυτός δηλώνει πως ό,τι κάνει το κάνει για τον Σταύρο και της ζητά να τελειώσει εκεί η κουβέντα τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να ενθαρρύνει τη Βίκυ ενόψει της εγχείρισης, που αναμένεται να γίνει άμεσα. Η 'Αννα προσπαθεί να συνετίσει τον 'Αρη και του ζητά να αντιμετωπίσει επιτέλους τον Σταύρο σαν αδερφό του. Ο Δρόσος δίνει στον έκπληκτο Μακρή τα γράμματα της Αναστασίας, λέγοντάς του πως μάλλον η ζωή τού προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία.Ο Μαλτέζος ζητά από τον Μηνά να βγάλει πλαστό διαβατήριο στο όνομα του Μπίλλυ. Σε μία συζήτηση με τη Χρύσα, ο 'Αρης αρχίζει να μιλά υποτιμητικά και υβριστικά για τον Σταύρο.

Η Χρύσα τον μαλώνει, έπειτα πάει να τον χαστουκίσει. Ο 'Αρης τής λέει πως μόλις διάλεξε ποιανού το μέρος θα πάρει και φεύγει από κοντά της. Ο Μακρής μαθαίνει συντετριμμένος ότι η κόρη του έχει φύγει από τη ζωή. Η Φρύνη αναζητά τη Φαίη, η οποία της λέει πως δεν ήρθε στο κολέγιο γιατί έχει ζαλάδες και δήθεν υποψιάζεται ότι οφείλονται σε εγκυμοσύνη. Στο μεταξύ, η Μαρίνα βλέπει επιδείνωση στην κατάσταση της Φαίης και τη συμβουλεύει να μιλήσει στους δικούς της ανθρώπους για το πρόβλημα της υγείας της.

Δημοσίευση σχολίου