0
O Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2014!Ο σκεπασμένος με τη φανέλα της Πορτογαλίας Ζέκα σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Η ώρα της απονομής

Υπήρχε μια μάχη για το Κύπελλο... Ποια μάχη; Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο άνθρωπος του τελικού νικώντας (όχι ακριβώς) μόνος του με χατ τρικ τον ΠΑΟΚ (4-1) στην μεγαλύτερη παράσταση του τριφυλλιού στον τελικό!
Αναστασίου: «Χαρά και δικαίωση. Ήταν σημαντικό από την αρχή που πιστέψαμε πως μπορούμε να κάτι σημαντικό. Εμείς το πιστέψαμε από την αρχή, όχι όμως και κάποιοι άλλοι. Ευτυχώς τους διαψεύσαμε. Συγχαρητήρια στο κόσμο και των δύο ομάδων. Θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο στον πρόεδρο, ο οποίος έχει περάσει πολλά».
Σταματόπουλος: «Αν χάνεις έναν τελικό με αυτό το σκορ είσαι πικραμένος και δε μπορείς να πεις πολλά. Το σημείο κλειδί για εμάς ήταν το διάστημα 35-45 που χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγνώμη στους οπαδούς μας που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας. Είχαμε απουσίες όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τα αποθέματα, να συνεχίσουμε στα πλέι οφ και να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας».

MVP του τελικού φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ

Τα πάντα είναι έτοιμα για την απονομή του Κυπέλλου.

Ο Σίλντενφελντ ποζάρει με την κορούλα του. Ακόμα ένα ωραίο "κλικ".

Είναι η ώρα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο θρυλικός Δημήτρης Σαραβάκος ανεβαίνει πρώτος στο χώρο που θα γίνει η απονομή.

Ο Τζαβέλλας ασπάζεται την κορούλα του Σίλντενφελντ.

"Σαλπιγγίδης οε οε οε", από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Εκπληκτικές εικόνες που τόσο έχουμε στερηθεί στα ελληνικά γήπεδα...

Δημοσίευση σχολίου