0
To MLS iQTab Candy είναι το πιο γλυκό tablet που θα πιάσεις στα χέρια σου.Με οθόνη αφής 7’’, 2 κάμερες για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο (DualCore) επεξεργαστή στα 1.00 GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.2 και δυνατότητα υποστήριξης 3G Dongle. Και φυσικά μπορείς να στέλνεις τα email σου μόνο με τη φωνή σου! Με το Talk&Email απλά λες το κείμενο και το MLS iQTab Candy το στέλνει για σένα. Με το πλήκτρο Talk&Post στο πληκτρολόγιό σου , ποστάρεις ή κάνεις chat και comments στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Λειτουργικό Σύστημα: Android
To MLS iQTab Candy ενσωματώνει την έκδοση 4.2 Google Android, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου tablet. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αμέσως μόλις δοκιμάσεις ένα Android Tablet.

Οθόνη - Φορητότητα: 7"
Τα tablets εώς 7 ίντσες, δημιουργήθηκαν για τους χρήστες που απαιτούν απόλυτη φορητότητα, αλλά ταυτόχρονα την αιχμή της τεχνολογίας, από τη συσκευή τους. Είναι ιδανικά για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το μέγεθος και το βάρος τους, σου επιτρέπουν να τα μεταφέρεις εύκολα στη τσάντα ή ακόμα και στη τσέπη σου!



Επεξεργαστής: 1.0Ghz
Η συσκευή ενσωματώνει επεξεργαστή Dual Core στα 1.0 GHz με μνήμη 512 MB RAM. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στο τομέα των tablets, ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή. Τα λειτουργικά συστήματα έχουν διαμορφωθεί αναλόγως,ώστε να εκμεταλλεύονται την επεξεργαστική ισχύ. Ένα διπύρηνο tablet, λοιπόν, θα σε ικανοποιήσει με τις δυνατότητες του, για τις καθημερινές σου λειτουργίες. Ομαλό σερφάρισμα στο internet και άμεση ανταπόκριση στα πατήματα, είναι τα βασικά πλεονεκτήματα ενός dual-core tablet!

Αποθηκευτικός Χώρος: 8GB
Τα 8GB θα σου προσφέρουν χώρο ικανό να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές.

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
Το wireless fidelity ή κατά κόρον Wifi, έχει πλέον ενσωματωθεί σε όλα τα tablets. Συνδέοντας τη συσκευή σου σε κάποιο hotspot, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο internet, να κατεβάσεις εφαρμογές, να συνομιλήσεις μέσω skype, ή να στείλεις μέσω mail τα αγαπημένα σου αρχεία!

Δημοσίευση σχολίου