0
wedding for George Clooney and Amal Alamuddin.Σε κάστρο της αγγλικής υπαίθρου, που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Downton Abbey», λέγεται πως θα γίνει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν!Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γόης του Hollywood και η δικηγόρος θα παντρευτούν στο κάστρο Χάικλερ, με επικρατέστερη ημερομηνία, όπως έχει ήδη γράψει το star, την 12η Σεπτεμβρίου.Το Χάικλερ απέχει 1,5 ώρα από το Λονδίνο και το ζευγάρι φέρεται να το επισκέφθηκε πρόσφατα, ενώ στην επιλογή του για τον γάμο συντέλεσε και το ότι η Αμάλ είναι φανατική του «Downton Abbey».

Το βικτοριανού στυλ κάστρο είναι η κατοικία της οικογένειας Κάρναρβον από το 1679 και σήμερα κατοικείται από τον όγδοο Λόρδο και την Λαίδη Κάρναρβον. Μεταξύ των διακοσμητικών της βρίσκονται και κομμάτια από τον τάφο του φαραώ Τουταγχαμών, που ανακάλυψε το 1922 ο Βρετανός αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ, τον οποίο χρηματοδότησε κόμης της οικογένειας.

Oι γάμοι γίνονται στην αίθουσα Saloon, που χωρά 120 άτομα και η νύφη μπορεί να κατέβει την δρύινη σκάλα που εμφανίστηκε σε πολλά επεισόδια του «Downton Abbey». Στην τραπεζαρία του κάστρου μπορούν να παρακαθίσουν για γεύμα μέχρι και 400 άτομα, ενώ διατίθεται και βραβευμένος σεφ.
Όσο για την τιμούλα;
Κοψοχρονιά θα το πάρει το κορίτσι ο Τζορτζ: μόλις… 16.800 ευρώ είναι το αντίτιμο για την ενοικίαση του χώρου!

Δημοσίευση σχολίου