0
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αυτή η συγκυβέρνηση, Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι οι βουλευτές που τους ακολουθούν, πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι αυτό που λέει και ο λαός μας. «Ε...Ρεεε..και να...
πιάσουνε οι ζέστες»; Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που παίρνουν «ντάνα» κατακαλόκαιρο.

Δυο τινά λοιπόν συμβαίνουν. Η ότι η ζέστη τους δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα, και δεν γνωρίζουν την κρισιμότητα των αποφάσεων που παίρνουν(;) και πρέπει να τεθούν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση(;) η περνάνε τον Ελληνικό λαό για ηλίθιο(;) και παίρνουν τις αποφάσεις εν κρυπτό, την ώρα που ο κοσμάκης με ότι-ευρώ- του έχει απομένει, πηγαίνει σε καμιά παραλία για να δροσιστεί.

Συγκεκριμένα:

Όπως θα θυμούνται οι φίλοι μας, στις 11 Ιουνίου έκλεισαν την ΕΡΤ. Μια απόφαση που και στην επόμενη ζωή θα κυνηγάει Σαμαρά-Βενιζέλο. Τον Ιούλιο πέρασαν από τη βουλή, ένα ηλίθιο νομοσχέδιο για το νέο φορέα, και ένα χρόνο μετά δεν λειτουργεί τίποτα. Η ΕΡΤ μετονομάστηκε σε μια βλακώδες ονομασία ΝΕΡΙΤ και τώρα έχει μετατραπεί  σε συνοικιακό περιθωριακό κανάλι.

Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν, μέσα στο κατακαλόκαιρο, και τις «υψηλές» ζέστες που τους βάρεσαν, μαζί με τα ψυχολογικά προβλήματα που τους έχει αφήσει η ΕΡΤ, επιχειρούν το ίδιο πράγμα με τη ΔΕΗ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Μέσα στον Ιούλιο, σε ελεγχόμενο θερινό τμήμα της βουλής θέλουν να περάσουν ένα κορυφαίο θέμα όπως η ΔΕΗ. Μόνο που η ΔΕΗ δεν είναι ΕΡΤ και ΠνΠ.

Ο αυταρχισμός έχει κάποια όρια. Όταν όμως επηρεάζεται ο εγκέφαλος και από τις υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού, όπως συμβαίνει σήμερα, είναι άκρως επικίνδυνος. Η συγκυβέρνηση πρέπει να τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, και να της απαγορευθεί να παίρνει τόσο σημαντικές αποφάσεις Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο, αφού ο εγκεφαλός της παθαίνει διαλείψεις και μπορεί να φέρει και πολιτικό Black Out(!).

Όσο για τη δήλωση Σαμαρά και τη ΔΕΗ ότι:

«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω σε φανατικούς λαϊκιστές και δημιουργούς εντυπώσεων ψεύτικων στον ελληνικό λαό να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα για πρόοδο..», θα έλεγα στον αγαπητό πρωθυπουργό, να αποφεύγει τον πρώτο ενικό!!! Το «εγώ» δεν βοηθάει, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!».

Αντώνη, κάποιοι σύμβουλοί σου, σε οδήγησαν στην αγκαλά της Μέργκελ και την πολιτική σου καταστροφή. Απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει. Πιστεύω όταν θα «ξεκουράζεσαι» να έχεις το θάρρος να τα αναγνωρίσεις. Αλλά τότε θα είναι αργά. Το κακό θα έχει γίνει.....

Δημοσίευση σχολίου