0
Πρωταγωνίστρια της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Μπρούσκο» ζει τον απόλυτο έρωτα στην προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποια είναι;
Δεν είναι άλλη από την «Αναστασία», ή κατά κόσµον Βαρβάρα Λάρµου η οποία στα προσωπικά της διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της! Ο άνδρας που έχει κλέψει εδώ και περίπου δύο χρόνια την καρδιά της µελαχρινής καλλονής είναι, σύμφωνα με τη real, ο Κύπριος γυµναστής Ορέστης Παλλαδίου, στο πρόσωπο του οποίου η ηθοποιός έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.
Η Βαρβάρα και ο Ορέστης έχουν κοινή αισθητική και αντίληψη για τη ζωή και αυτά είναι που έχουν κάνει τον έρωτά τους να είναι ζωντανός και µε πολλές προοπτικές για το µέλλον. «Τους αρέσουν τα ίδια πράγµατα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις επιλογές του», σχολιάζει στενός τους φίλος που ζει από κοντά το ζευγάρι και τη σχέση τους. Κάτι που αρέσει ιδιαίτερα και στους δύο είναι η γυµναστική και, παρά τα πολύωρα γυρίσµατα, η ηθοποιός πάντα καταφέρνει να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώσει στην εκγύµνασή της. Μία συνήθεια στην οποία την έχει «µυήσει» ο αγαπηµένος της.
Η ίδια, πάντως, δεν θέλει να µιλάει για τα προσωπικά της, αφού όπως εξοµολογήθηκε πρόσφατα: «Πιστεύω ότι δεν έχει καµία απολύτως ουσία να µιλώ για αυτά. Θεωρώ ότι είναι λανθασµένο επειδή κάποιος είναι ηθοποιός, ξαφνικά τα προσωπικά του να έχουν µεγαλύτερο ενδιαφέρον».
Όσοι τη γνωρίζουν σε προσωπικό επίπεδο, λένε πως δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που θα θυσίαζαν τα πάντα για την επαγγελµατική τους ανέλιξη. Τον τελευταίο καιρό αν και δέχεται πολλές επαγγελµατικές προτάσεις από την Ελλάδα, δεν έχει σκοπό να φύγει από την Κύπρο. Έχει ζήσει στην Αθήνα, στο Παρίσι και το Λονδίνο και έχει αποφασίσει ότι η ζωή µε µία βαλίτσα στο χέρι δεν της ταιριάζει. Άλλωστε, σε καµία περίπτωση δεν θα θυσίαζε τη σχέση της και την ευτυχία της µε τον Ορ. Παλλαδίου, ο οποίος ζει µόνιµα στην Κύπρο, για να θέσει ως προτεραιότητά της την καριέρα της ως ηθοποιού.

gossip-gr

Δημοσίευση σχολίου