0


ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 38-39-40-41-42 to daxtylii tis fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 38 to daxtylii tis fwtias
Ο Ορφέας είναι συνέχεια με την Μαρίνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν στη μνήμη του σκηνές από το παρελθόν. Το πρόσωπο που έρχεται συνέχεια στην μνήμη του είναι ο Σωκράτης.Η Σοφία εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Σωκράτη η οποία του κάνει μια τρομερή αποκάλυψη για τις μαύρες σκέψεις που έχει για τον Ορφέα.Η Ελένη και η Νεφέλη δέχονται απειλές για τα παιδιά τους και νομίζουν πως για όλα αυτά φταίει ο Ορφέας οποίος κρύβεται από πίσω γιατί ζητάει εκδίκηση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 39 to daxtylii tis fwtias
Ο Ορφέας παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στην Κύπρο, ώστε να πάει στο Σωκράτη και να ζητήσει εξηγήσεις γιατί πιστεύει ότι πίσω από το άγνωστο παρελθόν του κρύβεται εκείνος. Η Ελένη έχει έναν καβγά με την κόρη της, την Λίζα και δεν θα της αποκαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της και τότε εκείνη εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Η Ασπασία στα πράγματα της Σαζέμ ανακαλύπτει μια φωτογραφία μιας γυναίκας, η οποία είχε σχέση με ένα πολύ μεγάλο μυστικό που είχε η Σοφία και θα πάει να το πει για πρώτη φορά στον Στέφανο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 40 to daxtylii tis fwtias
Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα παίρνουν την απόφαση να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν και οι δύο στην Κύπρο και να φύγουν και να πάνε να ζήσουν μόνιμα στη Σαντορίνη. Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και θα ταραχτούν όλοι. Μεταφέρεται βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και ένα γράμμα που θα αφήσει η Δανάη θα λειτουργήσει σαν λύτρωση. Δίπλα του βρίσκεται συνεχώς η Ελένη που έχει καταλάβει πλέον ότι η Λίζα έχει πάρει την απόφαση να μην επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 41 to daxtylii tis fwtias
Ο Πάρης ευτυχώς θα γίνει καλά και η περιπέτεια του θα τελειώσει καθώς αποδεικνύεται ότι είναι αθώος. Η Νεφέλη τρέχει γρήγορα κοντά του, αλλά εκείνος αρνείται να την δει γιατί νιώθει ότι τον πρόδωσε.
Η Λίζα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής σε κανέναν και ο Λευτέρης κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Ο Ορφέας πηγαίνει στον Σωκράτη για να ζητήσει εξηγήσεις, αλλά η συζήτηση θα εξελιχθεί σε ένα πάρα πολύ μεγάλο καβγά.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 42 to daxtylii tis fwtias
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Μαρίνα θα συναντάει τον Αλέξη κι εκείνος να της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο. Ο Στέφανος και η Σοφία θα εξοργιστούν όταν θα μάθουν την κρυφή συνάντηση που είχε ο Αλέξης με την Μαρίνα και θα τον διώξουν από την επιχείρηση.Η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι για μια τελευταία φορά, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πάντα και τότε εκεί θα δημιουργηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος καβγάς με τη μητέρα της. Ο Στέφανος είναι εξοργισμένος και έχει θολώσει από το μίσος που τρέφει για τον Ορφέα και τότε ετοιμάζεται να κάνει ξανά ένα μεγάλο λάθος....

νέα επεισόδια Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 43-44-45-46-47
to-daxtylidi-tis-fwtias 38-39-40-41-42-43-44-45-46-47

Δημοσίευση σχολίου