0
Εφιάλτης μπορεί να γίνει η ζυγαριά για τις γυναίκες, ειδικά τώρα οπoυ βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις γιορτές.Εσύ, μπορείς να παραμείνεις ήρεμη και να κλέψεις τα μυστικά διατροφής διάσημων ελληνίδων και ξένων σταρ για να εμφανιστείς άκρως εντυπωσιακή στο ρεβεγιόν.Όλες οι επώνυμες έχουν μικρά διατροφικά μυστικά με τα οποία ακόμα κι ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα χάνουν 3-4 κιλά και μπαίνουν άνετα στο στενό καινούργιο τους φόρεμα. Μην ξεχνάς βέβαια ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτα χωρίς να συμβουλευτείς το γιατρό σου.Γίνε κορμάρα μέχρι τις γιορτές όπως οι μεγάλες σταρ:

Ζέτα Δούκα: Γάλα σόγιας και σπανάκι
Αποφεύγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα -πίνει μόνο γάλα σόγιας- και προσπαθεί να μην... αγγίξει ζυμαρικά, εκτός από μαύρο ρύζι, αλλά και αυτό σε μικρή ποσότητα. Το μυστικό της είναι οι μεγάλες και πλούσιες πράσινες σαλάτες, αλλά κυρίως το σπανάκι, το οποίο λατρεύει, ενώ τρώει απαραίτητα 3 φρούτα καθημερινά. Συνήθως τρώει το ίδιο φαγητό μεσημέρι-βράδυ -κυρίως ψητά (κοτόπουλο, μπιφτέκι ή ψάρι)- και πάντα σε μικρές ποσότητες.

Δωροθέα Μερκούρη: Ζυμαρικά... light
Γίνε κορμάρα μέχρι τις γιορτές όπως οι μεγάλες σταρ
Γίνε κορμάρα μέχρι τις γιορτές όπως οι μεγάλες σταρ
Το μυστικό της είναι οι μακαρονάδες light, τις οποίες συνδυάζει με λαχανικά ή θαλασσινά, οι διάφορες σαλάτες και οι σούπες λαχανικών. Κάποιες φορές για 2-3 μέρες ακολουθεί μια γρήγορη αποτοξινωτική δίαιτα τρώγοντας πολλά λαχανικά βρασμένα ή ψητά (κυρίως κολοκυθάκια και μπρόκολο) και πολλά φρούτα, όπως παπάγια, που κάνει πολύ καλό στο αδυνάτισμα.

Ελεονώρα Μελέτη: Κολοκυθάκια και μπρόκολο
Όχι πως χρειάζεται δίαιτα, αλλά έχει τύχει κατά καιρούς να πάρει 2-3 κιλά, τα οποία βέβαια έχασε στη συνέχεια σε χρόνο dt. Πώς; Λατρεύει τις σαλάτες και όταν δει τη ζυγαριά να ανεβαίνει, μειώνει τις ποσότητες του φαγητού της και χορταίνει μόνο με σαλάτες. Μπρόκολο, κολοκυθάκια και κουνουπίδι -βραστά ή στον ατμό- είναι τα αγαπημένα της και αν δεν υπάρχει μια μεγάλη πράσινη σαλάτα, μην τολμήσεις να της κάνεις το τραπέζι!

Βάνα Μπάρμπα: Σούπα detox express
Μια detox σούπα λαχανικών για ταχύτατα αποτελέσματα. Συνηθίζει να τη φτιάχνει κάθε Κυριακή, αν και είναι ιδανική όταν θέλετε να ξεφουσκώσετε και να δείτε τη ζυγαριά σας να κατεβαίνει 1-2 κιλά. Βράζει πολλών ειδών λαχανικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την πρώτη μέρα τρώει λίγα λαχανικά με ζωμό και τις άλλες δύο μόνο ζωμό.

Αννίτα Ναθαναήλ: Διαιτητικά σνακ και φρούτα
Αποφεύγει να βουτυρώνει τα ζυμαρικά, ενώ ένα από τα αγαπημένα της διαιτητικά φαγητά είναι διάφορα λαχανικά ψημένα στο φούρνο, όπως οι μελιτζάνες με φρέσκια ντομάτα και λίγη τριμμένη παρμεζάνα από πάνω, ρίγανη και ξίδι μπαλσάμικο. Για να ξεγελάει την πείνα της, καταναλώνει μέσα στη μέρα μια χούφτα χλωρά αμύγδαλα ή ένα φρέσκο ωμό αβγό χτυπημένο, αγγουράκια και καρότα.

Kατερίνα Καραβάτου: Ηλιόσποροι και σταφίδες
Τυριά χαμηλών λιπαρών και μια τσικουδιά είναι το καλύτερο για την Κατερίνα, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τις σαλάτες - κυρίως με φινόκιο και ρόκα, που είναι τέλεια για το αδυνάτισμα. Το μυστικό της για να ξεγελάει την πείνα της; Λίγοι ηλιόσποροι και σταφίδες, που έχει πάντα σε ένα σακουλάκι μέσα στην τσάντα της.

Kαίτη Γαρμπή: Πράσινο τσάι και βότανα
Το πράσινο τσάι κάνει θαύματα -σε συνδυασμό βέβαια με τη σωστή διατροφή-, καθώς διαλύει τις τοξίνες και αποτελεί ιδανικό «όπλο» κατά της κυτταρίτιδας. Επίσης, το μυστικό της καλλίγραμμης τραγουδίστριας κρύβεται και σε ένα δικό της αφέψημα, που καταναλώνει όλη μέρα και της χαρίζει ενέργεια και ευεξία: τζίντζερ με μείγμα χαμομηλιού, μαντζουράνας και λεβάντας.

Ναταλία Δραγούμη: Όχι άμυλο με πρωτεΐνες
Δεν τρώει ποτέ άμυλο μαζί με πρωτεΐνη, δηλαδή κρέας με πατάτες ή μακαρόνια με κιμά. Το βραδινό απαγορεύεται μετά τις 7 και επιτρέπεται μικρή ποσότητα πρωτεΐνης με σαλάτα ή ένα γιαούρτι με μέλι. Το μυστικό της όταν πεινάει είναι τα φρούτα και οι ανάλατοι ξηροί καρποί (πάντα με μέτρο), που έχει πάντα στην τσάντα της.

Κάν’ το όπως στο Χόλιγουντ

Κάμερον Ντίαζ: Νερό, νερό, νερό...
Όπου κι αν βρίσκεται έχει πάντοτε μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό. Άλλωστε, το συστήνουν και οι διαιτολόγοι, ότι σε κάθε δίαιτα πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 2 λίτρα εμφιαλωμένο νερό την ημέρα. Έτσι ξεγελάει την πείνα της η σταρ και όταν κάθεται στο τραπέζι και πριν ξεκινήσει να τρώει πίνει πάντα 1 ποτήρι νερό.

Κλόντια Σίφερ: Σούπες με φαντασία
Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, οι χορτόσουπες είναι θαυματουργές σε μια δίαιτα. Προσφέρουν λίγες θερμίδες ενώ γεμίζουν το στομάχι και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η Κλόντια, πάντως, πολλές φορές αντικαθιστά το μεσημεριανό ή το βραδινό με μια σούπα -όχι όμως βελουτέ ή με αβγολέμονο- και έχει δει θαύματα στο σώμα της.

Βικτόρια Μπέκαμ: Γαρίδες και φράουλες
Όχι πως έχει ανάγκη να χάσει κιλά, μάλλον να πάρει πρέπει, αλλά έχει κι αυτή τα μυστικά της. Όταν θέλει να κόψει την πείνα της, τρώει γαρίδες βραστές, ενώ, όταν θέλει να αποβάλει από τον οργανισμό της τις τοξίνες, τρώει για δύο μέρες μόνο φράουλες ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο με βιταμίνη C. Τρομερή αυτοπειθαρχία!

Μπρουκ Σιλντς: Γκρέιπφρουτ, το Νο1
Το έχει ψάξει πολύ με τις δίαιτες η όμορφη σταρ και κατέληξε στα ευεργετικά αποτελέσματα του γκρέιπφρουτ. Μπορεί να χάσετε μέχρι 2 κιλά το μήνα αν τρώτε μισό γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα. Κι αυτό γιατί θεωρείται ότι εμποδίζει τη συσσώρευση του λίπους στο σώμα.

Πάμελα Άντερσον: Ξεχνιέται με τσίχλες
Αν και δεν προσδίδει καθόλου θηλυκότητα όταν μασάει μια γυναίκα, σκεφτείτε ότι μπορεί να το κάνει για να αδυνατίσει, όπως ακριβώς η Πάμελα Άντερσον. Γι’ αυτό όταν ήρθε στην Ελλάδα, μία από τις απαιτήσεις της ήταν τσίχλες χωρίς ζάχαρη σε διάφορες γεύσεις. Μασάει και... ξεχνάει να φάει!

Λιζ Χάρλεϊ: Fruit shake...
Φρουτοφαγία για μία εβδομάδα μέχρι το ρεβεγιόν. Απαραίτητα πρωινό πλούσιο σε βιταμίνες, που κάνει θαύματα στον οργανισμό. Επίσης, ένα fruit shake με όλων των ειδών τα φρούτα (οπωσδήποτε παπάγια και ανανάς, που είναι λιποδιαλυτικά) στο μπλέντερ με αποβουτυρωμένο γάλα.
ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου