0
1. Κλέψε καρδιές ντυμένη στα κόκκινα ή στα πράσινα:
Το κόκκινο είναι το κατεξοχήν χρώμα των γιορτών, είτε πρόκειται να πας σε μια μεγάλη δεξίωση ή σε ένα μικρό πάρτυ με φίλους. Διάλεξε βέβαια να μην ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω στα κόκκινα ή εντελώς στα πράσινα, γιατί θα σε περάσουν για την Τζέσικα Ράμπιτ ή για ξωτικό του Άγιου Βασίλη. Μπορείς να προτιμήσεις ένα ωραίο και εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα (μίνι και στράπλες για πιο casual λουκ ή μακρυά τουαλέτα με ένα ώμο για πιο επίσημα events αλλά και με κόκκινη δαντέλα). Αν λατρεύεις το πράσινο, δοκίμασε ένα φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση (σαν της Μπλέικ Λάιβλι, βλέπε φωοτγραφία Νο1 και Νο3) ή σε βαθύ πράσινο. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδιάσεις κόκκινες γόβες με ένα κόκκινο σακάκι αλλά το υπόλοιπο ντύσιμο σου θα πρέπει να είναι απλό, με προτίμηση στο μαύρο.
Τα must:

Από υφάσματα: φέτος προπορεύεται η δαντέλα αλλά το ίδιο σικ είναι οι παγιέτες (μόνο αυτή την εποχή του χρόνου), το σατέν και πλέον και το βελούδο και λιγότερο ο ταφτάς του παρελθόντος. Απόφυγε τα τελείως casual βαμβακερά φορέματα.
2. Δήλωσε κάτι με το λουκ σου:

Aν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι καινούργιο για την ξεχωριστή εορταστική σου εμφάνιση, δώσε ένα ιδιαίτερο τόνο με τη δική σου προσωπική πινελιά. Διάλεξε για παράδειγμα ένα απλό little black dress και επίλεξε τα αξεσουάρ, το πανωφόρι και τα παπούτσια που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου. Μπορεί το κλειδί στην εμφάνισή σου αυτή να είναι μια τρέσα δαντέλας που θα ράψεις στην κάτω μεριά του φορέματος ή ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια για δραματικό αποτέλεσμα ή ακόμα και το μεικ απ σου σε πιο μπρονζέ τόνους ή στο κλασικά εορταστικό glitter smoky eyes. Ταυτόχρονα, μπορείς να διαλέξεις ένα γούνινο γιλέκο ή ένα παλτό με περίεργα μοτίβα (όπως το dog teeth ή το τουίντ).

Τα must: όταν το βασικό ρούχο σου είναι αρκετά απλό, η μείξη μετάλλων και υλικών στα υπόλοιπα κομμάτια της εμφάνισής σου, μπορεί να σε απογειώσει. Η γούνα είναι πολύ τρέντι αλλά και ο κίτρινος χρυσός στα κοσμήματα που συνδυάζεται με το μαύρο άψογα.

3. Μην στολιστείς σαν λατέρνα:

Δείξε ιδιαίτερη προσοχή τα αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν το λουκ σου. Σίγουρα οι γιορτές σου επιτρέπουν μικρέ υπερβολές αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Αν το μακιγιάζ σου είναι έντονο, στόλισε περισσότερο τα χέρια με πολλά βραχιόλια και απόφυγε τα αβανταδόρικα σκουλαρίκια και κολιέ. Ακόμα και ένα κόκκινο κραγιόν της φωτιάς, θα σε δείξει σούπερ σέξι και γιορταστική ενώ ένα ψηλό πιάσιμο στα μαλλιά σου, επιτρέπει να φορέσεις πιο έντονα σκουλαρίκια με στρας ή μεγάλους κρίκους.

4. Δώσε λίγη λάμψη:

Εκτός από το λαμπερό μακιγιάζ, μπορείς να δώσεις λάμψη στο λουκ σου, φορώντας ένα μπολερό με παγιέτες για παράδειγμα ή ένα τοπ με διαφάνεια και κρυσταλλάκια (όπως αυτό της Αντζελίνα Τζολί στην πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας της ?The Tourist?, το οποίο συνόδεψε με μακριά βελούδινη φούστα). Ταυτόχρονα, μπορείς να ενδώσεις στη γοητεία των glitter τατουάζ που δεν είναι μόνιμα αλλά θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Τα εναλλακτικά:

Αντί για μαύρο ή κόκκινο, μπορείς να προτιμήσεις ένα λευκό φόρεμα που σε συνδυασμό με οπάκ μαύρο καλσόν και μαύρο παλτό αποτελούν άψογη χειμερινή εμφάνιση.

Αν δεν ψήνεσαι να βάλεις φόρεμα, συνδύασε ένα σατέν παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες με ένα ωραίο t-shirt και ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο που είναι σούπερ μοδάτες.

Τα ψηλά γάντια στα χέρια αποτελούν εξτρίμ επιλογή στις ημέρες μας αλλά είναι μέσα στην μόδα. Το ίδιο ισχύει και με τις πιέτες στα φορέματα ή τους μεγάλους φιόγκους που δίνουν νεανικό και κοριτσίστικο στυλ.

Δημοσίευση σχολίου