0
Το 2011 ήρθε και έφερε μαζί του την ανανέωση που πάντα ήθελες ξεκινώντας από το βασικό: τα μαλλάκια σου! Ίσια ή σγουρά , πιασμένα ή να πέφτουν χαλαρά στους ώμους η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τον αέρα της ανανέωσης που χρειάζεσαι και αναμένεται να σου χαρίζει νέα δυναμικά λουκ που θα μείνουν στην ιστορία!
Μπούκλα για πάντα: η δύναμη της μπούκλα επανέρχεται δυναμικά στα χτενίσματα τη νέα χρονιά και εσύ καλείσαι να την λατρέψεις! Από πολύ σγουρό (τύπου «δαχτυλίδι») μέχρι την ανάλαφρη μπούκλα που είναι ο πόθος (σχεδόν) κάθε γυναίκας η μπούκλα γίνεται το όνειρο σου και η νέα χρονιά σε βρίσκει με το ψαλίδι για τις μπούκλες ανά χείρας! Αν έχεις ίσια μακριά μαλλάκια μαλλάκια τότε η ανάλαφρη μπούκλα είναι ότι πρέπει τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και για το βράδυ στο ποτό και δεν έχεις παρά να την πετύχεις με το ψαλίδι για τις μπούκλες. Αν πάλι έχεις γεννηθεί με σγουρό μαλλάκι είσαι τυχερή αφού δεν έχεις παρά να βάλεις λίγο αφρό και είσαι έτοιμη!

Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου: ο κότσος σε κερδίζει και τη νέα χρονιά αφού εκτός από πολύ βολικός είναι πολύ σέξι και σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ. Θέλεις ένα εύκολοι κότσο που θα σου πάρει πέντε λεπτάκια να τον ετοιμάσεις πριν φύγεις για το γραφείο; Τότε πιασε όλα σου τα μαλλάκια σε χαμηλή αλογοουρά και στριφογύρισε . Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι και έχεις έτοιμο τον πιο τρέντι κότσο! Ο ψηλός κότσος αφήνει σε κοινή θέα το προσωπάκι σου και καλό είναι να τον προτιμήσεις για τις βραδινές σου εξόδους. Ο κότσος-κόσμημα είναι πολύ εύκολος και γρήγορος και είναι ένα πολύ θηλυκό χτένισμα που καταφέρνει να σε δείχνει όσο μοιραία και σέξι θέλεις εσύ. Προτίμησε το χαλαρό κότσο στο ένα πλάι για να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου τη νέα χρονιά!
Κάλπασε σαν άλογο: η αλογοουρά είναι σέξι και μέχρι τώρα σε έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη στην καθημερινότητα σου , οπότε είναι μια ασφαλής επιλογή. Η ψηλή κοτσίδα κάνει το λαιμό σου να φαίνεται πιο ψηλή και άρα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη. Πιάσε σε ένα σφιχτό κότσο τα μαλλιά σου και μάζεψε τα ψηλά. Στερέωσε σφιχτά με ένα κοκαλάκι και είσαι έτοιμη να βγεις εκεί έξω να γητεύσεις και τη νέα χρονιά!

Ίσια και μεταξένια: τα ολόισια μαλλάκια είναι και αυτά σέξι και τη νέα χρονιά θα πιείς νερό στο όνομα τους. Μακριά ή κοντά το ίσιο είναι ένα χτένισμα που σε συνοδεύει τέλεια σε κάθε σου εμφάνιση ενώ είναι απίστευτα σέξι! Ίσιωσε με το πιστολάκι αφού το ισιωτικό μαλλιών ταλαιπωρεί αρκετά την τρίχα σου και άφησε τα μαλλάκια σου να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους!

Ψάρια πουλάω: το απόλυτο τρεντ της σεζόν που μας έχει εντυπωσιάσει εδώ και δύο τουλάχιστον σεζόν δεν είναι άλλο παό την κοτσίδα ψάρι! Για να πετύχεις τη συγκεκριμένη κοτσίδα "πέρασε" τις τούφες των μαλλιών τη μία κάτω από την άλλη όχι από επάνω. Προσπάθησε να κρατήσεις τα χέρια σου κοντά στο κεφαλάκι σου για να δημιουργήσεις πιο σφιχτές πλέξεις και έχει ςέτοιμο το πιο σέξι χτένσιμα του 2011!

Μην ψαρώνεις: το απόλυτο τρεντ της φετινής σεζόν είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα! Η κοτσίδα-ψάρι είναι η τέλεια κοτσίδ από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τιπ: το τελείως ισιωμένο μαλλάκι οφείλει να είναι "καθαρό" από ψαλίδα και άρα δεν έχεις παρά να το φροντίζεις ώστε να είναι πάντα ...στην τρίχα και να δείχνει υγιές και λαμπερό!

Μην ξεχνάς: να δοκιμάζεις τα διαφορετικά στιλ και να δεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα για να εντυπωσιάσεις και το 2011!

Δημοσίευση σχολίου