0


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 11/5/2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο έχει τις δικές του αμετακίνητες απόψεις. Περιορισμοί μπορεί να τεθούν και σε θέματα που αφορούν στις σπουδές ή ένα ταξίδι.


Ερωτικά

Αν ζεις μαζί με το ταίρι σου, ενδέχεται να υπάρξει μια αναστάτωση, που όμως δεν έχει απαραίτητα αρνητικό χαρακτήρα. Το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις για λίγο την βολή σου, κάτι όμως που μπορεί και να σου αρέσει!



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού το πιθανότερο είναι να συναντήσεις σοβαρά εμπόδια ή καταστάσεις που απαιτούν συνετούς χειρισμούς. Καλό είναι επίσης να μην εγγυηθείς για... κανέναν!


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «τροφοδοτεί» με κοπλιμέντα , διαμορφώνοντας ένα ελπιδοφόρο κλίμα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να το... διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Με τον Κρόνο «παρόντα» είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, εξ αιτίας της αδυναμίας ή ανεπάρκειας ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα αν δοκιμάζεσαι από κάποιου είδους αντιπαράθεση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι έχουν κάποιες κρυφές «άκρες» γι' αυτό πριν κινηθείς οφείλεις να διερευνήσεις προσεκτικά το τι μπορεί να «παίζεται» στο παρασκήνιο.


Ερωτικά

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντας σε με μια... πίκρα! Από την άλλη πλευρά όμως η πίεση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις φιλικές σου σχέσεις, με αφορμή κι αιτία ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά σου. Ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις, κράτα το ότι θα έχεις πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α σε νοιάζεται πραγματικά και ποιος/α όχι. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη, πράξε τα δέοντα τηρώντας όμως τις αναγκαίες αποστάσεις.


Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικές μεταπτώσεις κι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή το αντίστροφο. Καλό είναι λοιπόν να μην παίρνεις στα σοβαρά ούτε καν τον... εαυτό σου!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και να εφαρμόσεις τα δέοντα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα τους και να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα απόρριψης.


Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι «το Α και το Ω» της ύπαρξης σου. «Βγες» λοιπόν από το πρόβλημα πριν εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί ζητούν επειγόντως την λύση τους, πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου καλό είναι να «μετρήσεις» προσεκτικά τις εκάστοτε συνέπειες. Αυτό αναφέρεται ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν και νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, με τον Κρόνο «παρόντα» ίσως πιεστείς να φιλοξενήσεις κάποιον/α.


Ερωτικά

Κάποιος/α μπορεί να εκδηλώσει ανοικτά το ενδιαφέρον του για σένα, καλό είναι όμως να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αφού έχεις να κάνεις με ένα επικοινωνιακό «παιχνίδι», που ενδέχεται να εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Μια σημαντική οικονομική υπόθεση σου φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να συμβιβαστείς, διαλύοντας τις όποιες αυταπάτες σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου φέρει έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας ζημιάς ή «αβαρίας». Αν μάλιστα ταξιδέψεις, καλό είναι να έχεις... πρόχειρη την οδική βοήθεια!


Ερωτικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες «αναποδιές» μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ενδέχεται ακόμη να δεχθείς «σφοδρή» κριτική για τις επιλογές σου.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που... δεν υπήρχαν! Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να αποφασίσεις σήμερα για κάτι να ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο και το πιθανότερο είναι να κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις στο αρχικό σου πλάνο.


Ερωτικά

Καλό είναι να μην θέσεις σήμερα ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει αδιέξοδο. Δώσε στα πράγματα περισσότερο χρόνο.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά «να πάρεις πάνω σου», ευθύνες και υποχρεώσεις που κανονικά ανήκουν σε άλλους, ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για τις επιδόσεις σου. Όλα αυτά μπορεί να διαδραματιστούν στον χώρο της εργασίας σου, όπου πρακτικά θα κληθείς να αποδείξεις την επάρκεια σου σε έκτακτες καταστάσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να φροντίσεις κάποιον δικό σου που ταλαιπωρείται.


Ερωτικά

Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον με λόγια. Αν όμως κρίνεις πως δεν μπορείς να το πράξεις, καλύτερα να... απέχεις!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σου με αφορμή τον χειρισμό μιας «λεπτής» υπόθεσης, κάτι όμως που σε αυτήν την φάση δεν θα βγει προς τα έξω αλλά θα γίνει το κοινό μυστικό σου με εκείνον/η που θα λάβει την βοήθεια σου και θα σου... χρωστάει! Παράλληλα όμως είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.


Ερωτικά

Παρά τα θετικά σημάδια, τουλάχιστον για σήμερα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να επικρατεί μια αβεβαιότητα, που με την σειρά της μπορεί να αναδείξει θέματα εμπιστοσύνης. Ας μην παίρνεις τα πράγματα όμως τόσο... σοβαρά!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Τα προβλήματα των φίλων σου φαίνεται να έχουν «την μερίδα του λέοντος» στην καθημερινότητα σου κι ίσως σου ζητηθεί να γίνεις μέρος της λύσης τους, θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Ωστόσο το τι ακριβώς θα πράξεις, επαφίεται σε σένα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα μιας συλλογικής προσπάθειας.


Ερωτικά

Όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.




ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σου, με ποικίλες «εμπλοκές» ή καθυστερήσεις στις επαφές, τις μετακινήσεις σου και γενικότερα την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο». Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα, διακινδυνεύοντας ωστόσο να φανείς εσύ ο/η υπεύθυνος/η για το όποιο πρόβλημα προκύψει.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη της υπόθεσης σου, γι' αυτό... έχε υπομονή!

Δημοσίευση σχολίου